Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Konteyner Kentte Yangın
BÖLÜM SPONSORU

Eski Asansöre Yeni Yüz

Kabin görünümünü değiştirmek tek başına yeterli değildir. Schindler, asansörün markası ne olursa olsun tüm asansörlere hem modernizasyon hem de bakım hizmeti veriyor.

yapi.com.tr
Eski Asansöre Yeni Yüz

abin görünümünü değiştirmek tek başına yeterli değildir. Asansörlerin periyodik kontrolü, asansörlerde henüz dışarıdan anlaşılamayan eksik ve hataların giderilmesi, mal ve can güvenliği bakımından hayati bir öneme sahiptir. Binasında asansör bulunan her şahıs veya firma, asansör bakımının ve işletilmesinin ruhsata tabi olduğunu bilmek ve bu bakımı “Hizmet Yeterlilik Belgesi” sahibi yetkili kuruluşlara yaptırmak zorunda... Aksi takdirde bir kaza söz konusu olduğunda bakım yapılmış dahi olsa mesuliyet engellenemiyor ve sanki hiç bakım yaptırılmamış muamelesi görüyor. Bu durumda, bina yöneticileri, şahsen mesul oluyor ve tazminat talepleri ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Düşük bakım bedelleri öneren yetkisiz firmalar ile çalışmayı tercih etmenin, uzun vadeli risk ve maliyetlerini göz ardı etmemek gerekiyor.

Tüm bu risk ve olasılıkları düşünürek asansör bakımı ve yenilenmesinde uzman bir firmanın müdahelesi şart.

Dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven firmalarından bir tanesi olan İsviçre kökenli Schindler firması da, ISO 9001 kalite onay belgesi ile CE belgeleriyle beklenilen güveni sağlıyor.

İsteğinize ve beğeninize uygun farklı renk ve materyallerdeki buton, kabin, küpeşte modellerinden asansörünüzün yapısına uygun olan seçenek ile, asansörünüzü modernize eden Schindler firması, özenli yapılan koruyucu bakımlar ve periyodik kontroller, kullanılan orijinal yedek parçalar ile sadece asansörlerin sorunsuz çalışmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda ekonomik ömrünü uzatarak, kaza ve bozulma olasılığını da minimuma indiriyor.

Detaylı bilgi için : www.schindler.com.tr






http://www.yapi.com.tr/haberler/eski-asansore-yeni-yuz_53294.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!