Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eskişehir'de DSP Depremi

Eskişehir'de aralarında DSP eski Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Atan ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet İlhan'ın da bulunduğu 100'e yakın partili, aday listelerine tepki göstererek istifa ettiklerini açıkladı.

Habertürk
Eskişehir'de DSP Depremi

Eskişehir'de aralarında DSP eski Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Atan ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet İlhan'ın da bulunduğu 100'e yakın partili, aday listelerine tepki göstererek istifa ettiklerini açıkladı.

Asarcıklı Caddesi'ndeki DSP İl Başkanlığı binası önünde toplanan grup adına açıklama yapan İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İlhan, Seçim Kurulu'na teslim edilen listede yer alan belediye, il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarına bakıldığında, partinin adına yakışır değerlendirme yapılmadığının görüldüğünü öne sürdü. Yıllarca DSP bayrağının altında hizmet etmenin gururu yaşadıklarını ifade eden İlhan, "Özverili ve özenli hizmetleri kent adına, memleket aşkına yapmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Yıllardır değer verdiğimiz ve üyesi olduğumuz DSP'nin düştüğü durum, bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Ama ne yazık ki son zamanlarda başvuruların partiye değil, belediye başkanına yapılması gerektiğini, partiye hizmet etmenin, partili olmanın bir değer olmadığı, kişilere kulluk ve yalakalık yapmanın yeterli olduğu, dağdan gelenin bağdakini kovduğu misali tam bir örnek olarak görülmektedir" dedi.

Açıklamanın ardından bir grup partiliyle parti binasına çıkan DSP eski Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Atan, istifa dilekçelerini İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Yavaş'a teslim etti. Birlik ve beraberlik içinde olunması gereken bir dönemden geçtiklerini belirterek, partililerden istifa etmemelerini isteyen Yavaş ile Atan arasında tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren Yıldız Yavaş, bağırarak il başkanının odasına girdi. Yavaş'ı partililer sakinleştirmeye çalıştı. Rıdvan Atan ve bir grup partili, ''Gösteri bitti, artık çıkın'' diyen sekretere sert tepki gösterdikten sonra binayı terk etti. Atan, partiden istifaların her hafta süreceğini iddia etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eskisehirde-dsp-depremi_66742.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!