Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eston Çalışanları 21. Yüzyılın Başarı Tekniğini Paylaştı

Türk İnşaat Sektörü’nün öncü kuruluşu Eston’da, İnsan Kaynakları Bölümü’nün çalışanlar için düzenlediği, her ay yaşamın farklı alanlarını öne çıkaran “Hayata Dair Söyleşiler”, Ocak ayında NLP Uzmanı Banu Gökçül’ün katılımı ile renklendi.

yapi.com.tr
Eston Çalışanları 21. Yüzyılın Başarı Tekniğini Paylaştı

ürk İnşaat Sektörü’nün öncü kuruluşu Eston’da, İnsan Kaynakları Bölümü’nün çalışanlar için düzenlediği, her ay yaşamın farklı alanlarını öne çıkaran “Hayata Dair Söyleşiler”, Ocak ayında NLP Uzmanı Banu Gökçül’ün katılımı ile renklendi.
Her ay bir Cuma akşamı, çalışma saatinin son bölümünde, İnsan Kaynakları Bölümü tarafından hazırlanan, motivasyonu artırmaya yönelik organizasyonlar, Eston çalışanlarının, birlikte hayatın farklı alanlarını keşfetmelerini ve paylaşmalarını sağlıyor.

“Hayata Dair Söyleşiler” kapsamında, her ayın bir Cuma gününü kendileri için farklı ve ilgi çekici bir konuyla daha verimli ve renkli hale getiren Eston çalışanları, Ocak ayında, 21.yüzyılın başarı teknolojisi olarak adlandırılan NLP (Neuro Linguistic Programming) ile başarı ve mutluluğu nasıl yakalayabileceklerinin sırlarına ulaştılar.
Düşünme, dil ve davranış süreçlerini inceleyerek, kişilerin belirledikleri hedeflere ulaşmak için bu süreçlerin en etkin şekilde nasıl kullanılabileceğini öğreten bir çalışma alanı olan NLP, başarı ve mutluluğa ulaşmak için, bu süreçler üzerinde kontrol sağlama yeteneğinin geliştirilmesine yönelik sistemler, teknikler ve modeller sunuyor.
Ayın konuğu NLP Derneği Kurucu üyesi NLP Derneği kurucu üyesi ve NLP Trainer Training Sertifikası sahibi Banu Gökçül tarafından, bireylerin hayatlarını istedikleri gibi yaşayabilecekleri, bunun farkına varmalarının ve fırsatların doğru değerlendirilmesi gerektiğinin vurgulandığı söyleşi, Eston’un İstanbul Odakule’deki merkezinde gerçekleşti.

Eston İnsan Kaynakları tarafından organize edilen “Hayata Dair Söyleşiler”, yeni yılda da, Eston çalışanlarının tercihlerine göre belirlenecek birbirinden ilginç yeni konu ve konuklarla devam edecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eston-calisanlari-21-yuzyilin-basari-teknigini-paylasti_50890.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!