Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Evimiz Kocaeli Satışta!

Pekdemir İnşaat’ın 936 konutluk projesi Evimiz Kocaeli’nin satışına başlandı.

yapi.com.tr
Evimiz Kocaeli Satışta!

İzmit Başiskele bölgesinde inşa edilecek projede ilk etapta 360 konutun satışı yapılacak. 91 metrekarelik 2+1 konutların 79 bin liradan başlayan lansmana özel fiyatlarıyla satışa sunulduğu proje, 150 milyon liralık yatırım bedeline sahip.

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etapta 360 konutun satışa sunulduğu projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan altı farklı tipte daire bulunduğunu belirtti. Büyüklüğü 91-113 metrekare arasında değişen 2+1 konutların 79 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunulduğunu belirten Pekdemir, bu fiyatlarla Evimiz Kocaeli’nde kolaylıkla konut sahibi olabilme imkânı sunduklarını ifade etti. Projenin yüksek değer artışı potansiyeliyle yatırımcılar için de bir fırsat sunduğuna dikkat çeken Mert Pekdemir, sadece Kocaeli’den değil, bölge illerinden ve hatta İstanbul’dan da yatırımcı çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yüzde 75’i yeşil alan

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre şehir merkezine yedi dakikalık mesafede hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. Projede kafe, dinlenme alanları, toplantı ve fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak tasarlanmış çocuk oyun alanlarını bulunduran sosyal tesis yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/evimiz-kocaeli-satista_106223.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!