Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Evinizi Feng Shui’ye Göre Dekore Edin

Oturduğunuz eve canlılık katmak ve enerjiyi doğru kullanmak için Feng Shui felsefesini ev dekorasyonunda kullanabiliriz. İşte size yardımcı olacak ipuçları...

yapi.com.tr
Evinizi Feng Shui’ye Göre Dekore Edin

Yaşam alanımızda doğru dengeyi yakalamak hem sağlığımızı hem de günlük hayattaki motivasyonumuzu ciddi ölçüde etkiliyor. 2018 yılında bu felsefeyi evimizde uygulayarak yepyeni bir hayatın kapılarını aralayabiliriz.

İşte size evinizdeki enerjiyi değiştirmek ve Feng Shui felsefesini uygulayabilmek için bazı ipuçları

1- Dış kapı evin en önemli yeri
Dış kapı olmadan evimize giremeyiz ve evin önüne geldiğimizde ilk karşılaştığımız şey de bu kapı. Dış kapıya bolluk ve bereketli simgeleyen bitkilerden bir kapı süsü yapabilirsiniz. Enerjiyi kapıya çekmemiz gerekiyor ki kapı açıldığında enerji evimize girebilsin. Güzel bitkiler ve hafif aydınlatmaları da bu alanda kullanabilirsiniz.

2- Koridoru düzene sokun
Enerjinin evin içindeki tüm odalarda dolaşabilmesi için koridorların düzenli olması gerekiyor. Ayakkabılarınızı mutlaka kapalı bir dolaba yerleştirin. Koridora güzel bir ayna ve taze çiçekler ekleyin.

3- Fırın ve lavabo yanyana olmamalı
Mutfak hem beslenme hem de ilişki kurduğumuz alanlardan bir tanesi. Lavabo ve fırının birbirine zıt yerlerde olmasına dikkat edin. Ateş ve suyun birleşimi çiftler arasında kavgaya neden olabilir. Bu da evdeki tüm huzurunuzu kaçırmak için yeterli olacaktır. Feng Shui, mutfakta kırmızı ve siyah renklerden uzak durmamızı söylüyor. Ayrıca fırının pencerenin hemen altında veya mutfak kapısının tam karşısında durmadığından emin olun.

4- Oturma odasını en iyi şekilde düzenleyin
Oturma odası veya salondaki mobilyaların alan ile orantılı olduğundan emin olun. Mobilyalar ile odanın içindeki herhangi bir kapının önünü kapatmayın. Eğer bu odaya bir yemek masası yerleştirecekseniz duvara yakın bir noktaya yerleştirin. Odanın bir köşesine lamba ekleyerek zenginlik enerjisini de harekete geçirmeyi unutmayın.

5- Yemek odasında aydınlatma çok önemli
Feng Shui’de yemek masasının yerleşimi çok önemlidir. Masanın karşısına mutlaka bir ayna yerleştirerek yansıma sağlayın. Bu alanda birden fazla aydınlatma kullanın ve masaya mutlaka taze çiçekler yerleştirin.

6- Yatak odalarında sadelikten vazgeçmeyin
Dinlendirici bir uyku için yatak odalarında nötr renkleri kullanın. Yatağınıza bir yatak başlığı satın alın ve bu başlığı sağlam bir duvara yaslayın. Bu odada romantik bir enerji yakalayabilmek için farklı aydınlatmalar ve kokulu mumlar kullanabilirsiniz.

7- Klozet kapaklarını asla açık bırakmayın
Klozet kapağını ve banyonun kapısını kapalı tutun. Banyonun her daim temiz olmasına dikkat edin. Feng Shui felsefesine göre banyo kapısının ve klozet kapağının açık olması sizi maddi anlamda zorluklar ile karşılaştırır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/evinizi-feng-shuiye-gore-dekore-edin_162941.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!