Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Falezler 'Ölüm Tuzağı' Olmayacak

Adı, kentle özdeşleşmiş olan falezler, yıllardır bir bakımsızlık abidesi gibiydi. Bu doğa harikası 'kafayı çekenler', kaza yapanlar ve intihar eden

Akşam



b>Adı, kentle özdeşleşmiş olan falezler, yıllardır bir bakımsızlık abidesi gibiydi. Bu doğa harikası 'kafayı çekenler', kaza yapanlar ve intihar edenlerin kullanım alanına dönüşmüştü.

Antalya'nın simgesi durumundaki falezler, 'ölüm tuzağı' olmaktan çıkarılıyor. Her yıl pek çok kişinin düşerek ya da intihar ederek öldüğü falezlerde başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Muratpaşa Belediyesi'nce başlatılan düzenleme alışmalarının, 2.5 kilometrelik birinci etabı tamamlandı, 800 metrelik ikinci etabı ise üç ay içerisinde tamamlanacak.

750 milyar harcandı

İlk etabının maliyeti 750 milyar lirayı bulan düzenleme projesi çerçevesinde, falezlerde seyir terasları, oturma alanları, dinlenme terasları, şelaleler, bisiklet yolları, otoparklar ve çocuk oyun alanları oluşturuldu. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yapılan bu çalışmayla falezlerin sarhoş yatağı olmaktan kurtarıldığını, böylece belki de çok sayıda kişinin ölümünün de önüne geçileceğini söyledi. Evcilmen, şunları söyledi: 'Yaptığımız uygulama sayesinde falezler pırıl pırıl oldu. Şimdi hem falezlerin görüntüsü değişti hem herkesin kullanımına açıldı hem de olası tehlikelerden arındırıldı.''

http://www.yapi.com.tr/haberler/falezler-olum-tuzagi-olmayacak_4522.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!