Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Farklı Portföylerde Aynı Gün 'Açık Davet'

RE/MAX’in gayrimenkul profesyonelleri, artık her ayın ikinci Pazar günü, müşterilerini satışa sundukları portföyler arasından seçtikleri bir gayrimenkulde ağırlayacaklar. RE/MAX’in Kuzey Amerika ve dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır başarıyla uyguladığı 'Açık Davet' organizasyonunu ülkemize taşıyan RE/MAX Türkiye, ilk uygulamayı 13 Haziran Pazar

yapi.com.tr
Farklı Portföylerde Aynı Gün 'Açık Davet'

RE/MAX’in gayrimenkul profesyonelleri, artık her ayın ikinci Pazar günü, müşterilerini satışa sundukları portföyler arasından seçtikleri bir gayrimenkulde ağırlayacaklar. RE/MAX’in Kuzey Amerika ve dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır başarıyla uyguladığı 'Açık Davet' organizasyonunu ülkemize taşıyan RE/MAX Türkiye, ilk uygulamayı 13 Haziran Pazar günü İstanbul’da başlatıyor. 'Açık Davet' aynı gün, İstanbul’daki yüzlerce farklı adreste gerçekleştirilecek. Böylece konut sahibi olmayı düşünenler, pek çok satılık konutu aynı gün içinde, önceden randevu almaksızın gezme olanağına kavuşacaklar.

RE/MAX gayrimenkul danışmanları, hangi satılık konutlarda 'Açık Davet' vereceklerini, www.remax.com.tr internet adresinde yer alan RE/MAX Türkiye web sitesinden ilan edecekler. 'Açık Davet' düzenlenen gayrimenkuller için ilgili lokasyonda adresin bulunmasını kolaylaştıracak yön levhaları ve satılık tabelaları da yerleştirilecek.

O gün sadece Açık Davet’e konu olan gayrimenkulün pazarlamasına odaklanacak olan RE/MAX profesyonelleri, müşterilerine portföyle ilgili tüm detayları gösterecek ve ayrıntılı bilgi verecek. Aynı zamanda, müşterilerine önceden hazırlanmış özel ikramlarda bulunacaklar.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/farkli-portfoylerde-ayni-gun-acik-davet_80171.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!