Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ferrari World Abu Dabi'de Ayrıntılar Netleşiyor

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin Benoy tarafından tasarlanan ve tasarımında Ferrari’nin model yelpazesinden ilham alınan özel temalı parkı, 28 Ekim'de hizmete giriyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de kurulacak olan Ferrari World Abu Dabi'nin resmi açılışına 100 günden az kala, neler sunacağı da netleşiyor.

yapi.com.tr
Ferrari World Abu Dabi'de Ayrıntılar Netleşiyor

Ferrari markasının ve spor otomobillerinin temsil ettiği tutku, mükemmellik ve performansı simgeleyen ve global nitelikte çekim alanı olarak konumlandırılan dünyanın ilk Ferrari temalı parkının resmi açılışına 100 günden az bir süre kala yeni özellikleri gün ışığına çıkıyor. Benoy tarafından tasarlanan ve Ferrari GT’nin gövdesinin klasik çift kıvrımlı profilinden ilham alınarak yükselecek olan Ferrari World Abu Dabi, 200 bin metrekarelik çatısının altında 20’den fazla farklı atraksiyon sunacak. Dünyanın en yaratıcı ve eğlenceli lunapark unsurlarını da barındıracak olan Ferrari World Abu Dabi, İtalya’ya özgü özellikleriyle de fark yaratacak.

“Ferrari World Abu Dabi’nin açılışı, ziyaretçilerin ve bölgedeki insanların boş zamanlarını geçirme şekillerinde devrim yaratacaktır” diyen işletmeden sorumlu Farah Leisure Parks Management Yönetim Kurulu Başkanı Mohammad Al Mubarak, ayrıca dünya standardında bir turizm yeri olarak bölgenin potansiyelinin ve Abu Dabi’nin büyük kapasitesinin mükemmel bir kanıtını oluşturduğunu vurguladı.

“Ferrari World Abu Dabi, aileler ve hayranlar da dâhil olmak üzere tüm kitlelere hitap edecek büyüleyici bir deneyim sunacak” diyen Ferrari World Abu Dabi Genel Müdürü Claus Frimand ise, “Parkı halka açmak için sadece 100 günden az bir zaman kaldı ve tüm personelimiz, dünyanın en muhteşem eğlence mekânlarından birini hizmete açmak amacıyla kendilerini adamış durumdalar. 28 Ekim’de kapıları açmak ve misafirleri, Ferrari’nin eşsiz dünyasını keşfedecekleri bu eğlenceli deneyime davet etmek için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.

Dünyanın en büyük Ferrari logosunu üstünde taşıyacak olan tavanının altında kurulacak Ferrari World Abu Dabi, 100 bin metrekarelik halka açık kapalı alana sahip olacak.



Ferrari World Abu Dabi eğlence unsurlarından bazıları:

* Formula Rossa: Saatte 240 km’lik hızlara çıkan dünyanın en hızlı roller coaster’ı

* Speed of Magic: Daha önce hiçbir Ferrari’nin gitmediği, doğal ve olağanüstü yerlerden oluşan, sürekli değişen gerçek üstü bir ortamda seyahat eden bir gencin maceralarını takip eden 4 boyutlu fantezi bir yolculuk.

* Made in Maranello: Maranello’daki ünlü Ferrari fabrikasının duvarlarının ardında gerçekleşen ve misafirlere dünyanın en rağbet gören otomobilinin karışık yapım sürecini izlettiren sanal bir gezi.

* V12: 12 silindirli motorun kalbine doğru giden ve su kanalında yapılan heyecan verici bir gezi.

* G-Force: Doğrudan Ferrari Enzo’dan esinlenen bir koltukta, heyecan arayanları kırmızı tavanın içinden 62 metrelik yüksekliğe çıkarıp tekrar yere geri indirerek bir Ferrari’nin gerçek G-kuvvetini deneyimlemelerine olanak veren, heyecan dolu bir (yukarı-aşağı) kule binişi.

* Viaggio in Italia: Bir Ferrari modelinin peşinden, İtalya’nın şehirlerinin, o şehirlerin belli başlı anıtlarının, dağlarının ve kıyılarının görülmesini sağlayan sanal ve havadan yapılan bir gezi.

* Fiorano GT Challenge: Sıkı virajlardan kıvrılıp dolanarak giden ve bitiş çizgisine doğru depar atan Ferrari F430 Spider’larla yapılan eşsiz bir roller coaster düellosu.

* Bell'Italia: Muhteşem manzaralı Portofino ve Amalfi Sahilinden Monza yarış pistine, Roma’daki Kolezyumdan Venedik’e ve Ferrari’nin vatanı ve merkezi olan Maranello’ya kadar İtalya’nın en ünlü yerlerinin minyatür bir rekreasyonu.

* Junior Training Camp: Çocukların susuz otomobil yıkayabilecekleri, özel ‘ustalar’ hâline gelecekleri, şeref tribününe çıkacakları, uzaktan kumandalı otomobilleri yönetecekleri, kendi minyatür Ferrari’lerinin pazarlamasını yapacakları ve yumuşak, misafir dostu bir köpükten yapılan Formula 1 yarış otomobiliyle oynayacakları interaktif bir oyun alanı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ferrari-world-abu-dabide-ayrintilar-netlesiyor_81613.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!