Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Filli Boya'dan Sürdürülebilir Çevre için Enerji Denetimi Yalıtım Kongresi ve Sergisi'ne Destek

Filli Boya, İZODER ve İTÜ Mimarlık Fakültesi Fiziksel Çevre Kontrolü Birimi tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Çevre için Enerji Denetimi Yalıtı

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Filli Boya'dan Sürdürülebilir Çevre için Enerji Denetimi Yalıtım Kongresi ve Sergisi'ne Destek

b>Filli Boya, İZODER ve İTÜ Mimarlık Fakültesi Fiziksel Çevre Kontrolü Birimi tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Çevre için Enerji Denetimi Yalıtım Kongresi ve Sergisi"ne, yapılarda %50'ye yakın enerji tasarrufu sağlayan Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi ile sponsor oldu.

Sağlıklı, konforlu ve daha az enerji tüketerek sürdürülebilir bir çevreyi sağlama konusunda önderlik etmeyi hedefleyen kongre, İZODER ve İTÜ Mimarlık Fakültesi Fiziksel Çevre Kontrolü Birimi tarafından 11-12 Ekim 2004 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Türkiye'de bu konuda bilimsel çalışmalar ve uygulamalar yapan kişileri bir araya getiren kongrede bir konuşma yapan Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ferhan Atalay; Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi ile yalıtılmış bir model sunarak, sürdürülebilir çevre için ısı yalıtımının önemine değindi. Prof. Dr. Atalay; ısı yalıtımının yakıt tasarrufu sağlamasının yanı sıra, çevreye zarar veren zehirli gaz emisyonu ve katı atıkların oranını azaltmasına da dikkat çekti.

Filli Boya, Capatect Dalmaçyalı ile Türkiye'ye Kazandırıyor

Caparol tarafından geliştirilen Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, tam 30 yıldır Avrupa'da başarıyla uygulanıyor. Filli Boya, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartlarına uygun olarak geliştirdiği yüksek performanslı Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli Isı Yalıtım Levhası ile sunuyor.

Isı Yalıtımı, Türkiye'nin enerji maliyetlerini azaltarak döviz ve enerji tasarrufu sağlanmasına; insanların konforlu ve sağlıklı konutlarda yaşamasına; çevre kirliliğinin önlenmesine ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunuyor. Dış cepheler için geliştirilmiş akıllı çözümlerle hem çok rahat ve sorunsuz bir kış geçirmek hem de ısı tasarrufu yapmak sizin elinizde, Türkiye'de sadece ısı yalıtımı ile 2 milyar dolar enerji tasarrufu sağlanabilir.

Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi soğuk havalarda yapıların içinin sıcak tutulmasının ötesinde en sıcak günlerde bile duvarlar ve yapıların serin kalmasını sağlıyor. Uygulanan yalıtım, ısı geçişini önlerken, duvarların nefes almasını engellemiyor. Bu sayede sağlıklıklı ve konforlu bir yaşam olanı oluşurken; klima gibi soğutma cihazları ve bunlara ilişkin enerji masraflarından da tasarruf sağlanıyor.

Uygulandığı yerlerde onarım masraflarını azaltan Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi bina ömrünü uzatıyor. Yapılarda sıcağa ve soğuğa bağlı yıpranmaların ve demir donatılardaki korozyonun önlenmesi ile depreme karşı dayanım da artıyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/filli-boyadan-surdurulebilir-cevre-icin-enerji-denetimi-yalitim-kongresi-ve-sergisine-destek_19212.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!