Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Flashpen, Tam Kapasiteye Geçecek

Flashpen AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Karataş, iki yıl önce kurulan firmalarında tam kapasiteye geçebilmek için 5 trilyon lira öngörüldü

Dünya



lashpen AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Karataş, iki yıl önce kurulan firmalarında tam kapasiteye geçebilmek için 5 trilyon lira öngörüldüğünü belirterek, bu yöndeki çalışmaların da son hızla sürdüğünü ifade etti.
Malatya OSB'de faaliyet gösteren firmanın yılda 10 bin ton PVC malzemesi ürettiğini anlatan Karataş, "9 bin metrekare arsa üzerinde 3 bin metrekare kapalı alana sahip firmamızda üretilen ürünlerimiz iç piyasada pazarlanıyor. Tam kapasiteye geçmemiz halinde 150 kişi daha istihdam edilecek" dedi. Karataş, önümüzdeki yıldan itibaren de ihracata başlayacaklarını ifade etti. Ürünlerin Türkiye genelindeki 45 bayii aracılığıyla satıldığını anlatan Karataş, "Üretime başladıktan kısa bir süre sonra kalitemizi ISO belgesi ile ispatladık. Ürünümüz beğeniliyor ve iç piyasada pazar sorunu yaşamıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ihracat. Başta Ukrayna olmak üzere bazı Arap ülkelerine ihracat için fuarlara katıldık. Kendimizi tanıttık. Şimdi yeni yatırımlarla dışarıya açılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/flashpen-tam-kapasiteye-gececek_1839.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!