Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Form Şirketler Grubu'ndan İklimlendirmeye Dair Çözümler

Global gelişmeleri ve yenilikleri uygulayıp, çevreye saygılı çözümler üretmek amacıyla iklimlendirme alanındaki çalışmalarına devam eden Form Şirketler Grubu, yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor.

yapi.com.tr
Form Şirketler Grubu'ndan İklimlendirmeye Dair Çözümler

lobal gelişmeleri ve yenilikleri uygulayıp, çevreye saygılı çözümler üretmek amacıyla iklimlendirme alanındaki çalışmalarına devam eden Form Şirketler Grubu, yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor.

Bornova olimpik buz pistinde Form kalitesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova'ya yeni bir vizyon kazandırması hedeflenen, içinde barındıracağı Olimpik Buz Pateni Pisti ve kentin en büyük amfitiyatrosu ile benzerleri arasındaki en kapsamlı projelerden biri olarak değerlendirilen Bornova Rekreasyon Alanı Projesi yapılıyor.

Bu saygın projede buz üretmek için Form'un temsilcisi olduğu 2 adet Dunham Bush soğutma grubu ve Munters nem alma santrali kullanıldı. Türkiye'deki en büyük kapasiteli Munters nem alma cihazı uygulaması yapılan projede iç mekanda yüksek nemden kaynaklı sis ve benzeri problemler önlendi. Eylül 2010 da açılması planlanan ve kültür-sanat faaliyetleri için 5 bin kişilik çok amaçlı anfitiyatro, 3 adet basketbol sahası, 2 adet tenis sahası, 1 adet mini futbol sahası, 1.500 metrekare suni gölet, 2 adet ahşap köprü, 200 kişilik kafeterya ve 615 araçlık otoparka sahip projede ayrıca iç ortamlar da Form'un temsilcisi olduğu Dunham Bush hava soğutmalı soğutma grubu, Form klima santralleri, Lennox Isı geri kazanımlı Flexy model Paket Klima ve Midea digital scroll kompresörlü VRF cihazları kullanıldı.

Tüyap sergi salonunda Form paket klimalar kullanıldı

Bu yıl 45.yılını kutlayan Form, Torunlar Şirketler Grubunun Tüyap'ın yanında almış olduğu araziye inşa ettikleri fuar alanının iklimlendirilmesini gerçekleştirdi. Tüyap'a kiralanacak olan bu yeni alanda 12 adet Lennox Flexy model Paket klima kullanıldı. Toplamda 3000 kW ' lık soğutma kapasitesinin karşılandığı alan her yıl dünya çapında çok sayıda fuara ve etkinliğe ev sahipliği yapacak.

COP değerleri yüksek ve enerji tasarrufu sağlayan bu ürünlerin birden fazla ısıtma seçeneği, taze hava kontrolü ve free cooling seçenekleri mevcut. EUROVENT, CE ve ISO 9001 sertifikalarına sahip cihazlar % 100 alüminyum dış kasa ile minimum ağırlık ve maksimum korozyon dayanımına sahip.

Kazakistan Han Çadırı’nda Form ısı pompaları

Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Türk şirketi Sembol İnşaat tarafından inşa edilen Orta Asya'nın en büyük alışveriş merkezi ve dünyanın en büyük çadırı kabul edilen 'Han Çadırı - Khan Shatyr' eğlence ve alışveriş merkezi, iklimlendirme sistemlerinde Form ısı pompalarını ve soğutma kulelerini kullandı. Bu projede toplam 778 adet Climatemaster Isı Pompası, 4 adet açık devre- 1 adet kapalı devre olmak üzere 5 adet Decsa soğutma kulesi kullanıldı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/form-sirketler-grubundan-iklimlendirmeye-dair-cozumler_82849.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!