Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Franke Banyo Türk Pazarına Sunuldu

Franke, evye ve ankastre mutfak cihazlarından sonra, çelik banyo ve saniter malzemelerini de Türk tüketicisinin beğenisine sundu. Franke tar

Dünya



b>Franke, evye ve ankastre mutfak cihazlarından sonra, çelik banyo ve saniter malzemelerini de Türk tüketicisinin beğenisine sundu.

Franke tarafından yapılan açıklamaya göre, paslanmaz çelik lavabodan pisuara, el kurutma makinesinden, engelliler için tasarlanmış tutamaklara kadar tüketicinin banyodaki tüm ihtiyacına yanıt veren 14 farklı seriden oluşan zengin ürün gamıyla modern ve hijyen banyolar yaratıyor. Ürünlerinin tasarımında kalite, dayanıklılık ve estetiği birada tutan Franke'nin banyo grubu ürünleri InoxPlus yüzey çözüm özelliği ile de dikkat çekiyor.

Franke tarafından geliştirilen ve banyo grubunun Xinox serisi ürünlerinde kullanılan InoxPlus yüzey çözüm özelliği, ürünlerin üzerinde parmak izi gibi lekelerin kalmasını engelliyor. Franke banyo malzemelerinde, ev kullanımının yanı sıra halka açık alanlar, askeri kışlalar, hava alanları, stadyumlar gibi kullanım yoğunluğunun yüksek olduğu geniş mekanlara da çözüm getiren zengin ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/franke-banyo-turk-pazarina-sunuldu_17948.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!