Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Franke, çelik mutfak ve banyo sistemleriyle Muder 2005’te

Franke, çelik mutfak ve banyo sistemleriyle Muder 2005’te

yapi.com.tr
Franke, çelik mutfak ve banyo sistemleriyle Muder 2005’te

ünya çelik devi Franke, yaşam mekanlarına çelik ışıltısı getiren ankastre mutfak ürünlerinden, çelik banyo malzemelerine kadar geniş ürün yelpazesini 06-10 Nisan 2005 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan Muder 2005 Ahşap Mutfak Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Franke’nin zengin ankastre ürün gamında, her büyüklükteki mutfağa uygun modern ve rustik çizgilerde fırınlar, ocaklar, davlumbazlar, bulaşık makineleri, buzdolapları ve aspiratörler, ankastre ürünleriyle bütünlük yaratan fonksiyonel evyeler ve şık armatürler yer alıyor. Franke’nin modern ve hijyen banyolar yaratan çelik banyo ürün yelpazesi, lavabodan pisuara, el kurutma makinesinden, engelliler için tasarlanmış tutamaklara kadar tüketicinin banyodaki tüm ihtiyacına yanıt veren ürün ve aksesuarlardan oluşuyor.

Franke her yıl oldugu gibi yeni ürünlerini de Muder fuarında sergileyecek. Bu yıl Franke standında ziyaretçilerle buluşacak yeni ürünleri arasında, çelik buzdolapları ile mutfakta zaman geçirmeyi keyif haline getirecek çok fonksiyonlu ve farklı tasarımlardaki evyeler bulunuyor. Bu evyelerden birisi de tamamen minimalist çizgide 90 derece köşelerden oluşturulmuş PLANAR serisi. Opsiyonel aksesuarları da aynı minimalist çizginin devamı olan Planar evyeler, yine aynı çizgideki Planar serisi armatürler ve ocaklarla harmoni oluşturuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/franke-celik-mutfak-ve-banyo-sistemleriyle-muder-2005te_23748.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!