Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

FSM Köprüsü Açılıyor

FSM Çilesi Bitiyor mu?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) geçtiğimz ay başlayan kaçak geçişleri önlemek için kurulacak tak'la ilgili çalışmalarda sona gelindi.

yapi.com.tr
FSM Çilesi Bitiyor mu?

DHA'nın haberine göre, bölgede şu anda sistemin test çalışmaları yapılıyor. Tamamlanmak üzere olan test çalışmalarının ardından traiğe kapatılan şeritlerin açılabileceği belirtildi.

Trafiği olumsuz yönde etkilemişti

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu yakası girişinde 23 Eylül tarihinde başlayan çalışmalarda kaçak geçişlerin önüne geçmek için bölgeye elelktronik cihazları taşıyacak bir tak inşaa edilmeye başlanmıştı. Çalışmaların 7 Kasım tarihinde sona ereceği belirtilmişti. TEM  yolunda birer şerit kapatılarak yapılan çalışmalar sırasında bölge trafiği olumsuz yönde etkilenmişti.

Çalışmalar bitti sistem test ediliyor

O tarihten bu yana sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Tak'ın yapımı tamamlanırken, elektronik cihazlarda takılarak işler hale getirildi. Bu sabah bölgede test çalışmaları yapılmaya başladı. Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler Tak'ın altından sürekli geçerek sistemde herhangi bir arıza olup olmadığını araştırılıyor.

Her an açılabilir

Bir aksilik çıkmaması durumunda yola döşenen demir bariyerlerde kaldırılarak yol trafiğe açılacağı belirtildi. Bu amaçla bölgede demir bariyerleri kaldırıcak çekicilerde hazır bekletiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/fsm-cilesi-bitiyor-mu_161797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!