Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti, Koza Şehir'in Satışına Başladı

Garanti Koza, en büyük yatırımlarından biri olan Akkoza projesinin üçüncü faz inşaatı olan ‘Koza Şehir’in satışına başladı. Esenyurt bölgesinde olan Koza Şehir, 44 bin metrekarelik bir alan üzerinde planlandı ve projede toplam 846 konut ve AVM dışında büyüklükleri 62 ile 1503 metrekare arasında değişen 89 dükkân bulunuyor. İlk etapta satışa çıkan

Radikal Gazetesi
Garanti, Koza Şehir'in Satışına Başladı

Garanti Koza, en büyük yatırımlarından biri olan Akkoza projesinin üçüncü faz inşaatı olan ‘Koza Şehir’in satışına başladı. Esenyurt bölgesinde olan Koza Şehir, 44 bin metrekarelik bir alan üzerinde planlandı ve projede toplam 846 konut ve AVM dışında büyüklükleri 62 ile 1503 metrekare arasında değişen 89 dükkân bulunuyor. İlk etapta satışa çıkan 401 konut Aralık 2011’de sahiplerini bulacak, projenin tamamının ise Mart 2012’de tamamlanması planlanıyor.

130 bin liradan başlıyor

58 metrekarelik 1+1 dairelerden 483.7 metrekarelik penthouse dairelere kadar çeşitli boyutlarda dairelerin yer aldığı projede evler, peşin 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Murat Binark, sektörde bitmiş ya da bitmek üzere olan konutları en kısa sürede nakde dönüştürmek için çeşitli kampanyalar düzenlendiğini, yükselen döviz kuruna karşı döviz kurunu sabitleyerek dikkat çekici faiz ve vadelerle konut kredisi ile ödeme imkânı sağlandığını anlattı.

Ahmet Murat Binark,  “Son üç yılda yıllık ortalama 200 milyon dolarlık ciromuz bulunuyor. Bu yıl 1000 ev satmayı, ciro olarak da 421 milyon liraya ulaşmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. (aa)

http://www.yapi.com.tr/haberler/garanti-koza-sehirin-satisina-basladi_79733.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!