Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gayrimenkul Sektörüne Özel Yeni Sertifika Programları Hazırlıyor

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor. Program, gayrimenkul sektörüne yönelik özel tasarlanmış eğitimler sunarak sektöre yeni liderler kazandırıyor.

yapı.com.tr
Gayrimenkul Sektörüne Özel Yeni Sertifika Programları Hazırlıyor

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikte insan kaynağı yetiştirmek üzere sektöre özel tasarlanmış sertifika programlarıyla sektöre destek veriyor.

Seminer ve sertifika programlarına bugüne kadar sektörden birçok ismin katıldığını açıklayan Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Koordinatörü Hülya Uğuz Yedievli, “6 yıldır devam eden sertifika programları ve seminerlerle sektöre öncülük ettiğimizi ve büyük katkı sağladığımıza inanıyorum” dedi.

Yedievli sözlerini şöyle sürdürdü: “Gayrimenkul sadece bizde değil, dünyada en önemli sektörlerin başında. Sektörde üretim ve rekabet artması kalite artışını da getiriyor. Sektörün büyümesi ile yeni iş alanları ortaya çıkmakta. Bu nedenle bilinçlenen tüketiciye daha iyi hizmet verebilmek amacı ile yatırımcılar yetişmiş, nitelikli eleman istiyor. Bu eğitimler, sektör şirketlerinin nitelikli yönetici ihtiyacını karşılamak için yapılıyor. Gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinden, enerji etkin yerleşim birimlerine, finansmandan hukuka, sürdürülebilirlik yaklaşımı ile bina ve toplu yapı yönetimine kadar sektörün ihtiyacına yönelik zengin içerikli sertifika programlarımıza ilgi çok fazla; önümüzdeki günlerde seminer ve sertifika programları çalışmalarımız daha da hızlanacak.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkul-sektorune-ozel-yeni-sertifika-programlari-hazirliyor_142502.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!