Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gayrimenkul Zirvesi'ne Yeni Konsept, Yeni Mekan

Gayrimenkul Zirvesi’nin 12’ncisi, bu yıl sektördeki önemli ve olumlu gelişmelere paralel olarak, alışılmışın dışında yepyeni bir yaklaşımla, yepyeni bir mekanda düzenleniyor. GYODER tarafından, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde 10 – 11 Mayıs 2012 tarihlerinde Istanbul’da düzenlenecek olan 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate

yapi.com.tr
Gayrimenkul Zirvesi'ne Yeni Konsept, Yeni Mekan

Gayrimenkul Zirvesi’nin 12’ncisi, bu yıl sektördeki önemli ve olumlu gelişmelere paralel olarak, alışılmışın dışında yepyeni bir yaklaşımla, yepyeni bir mekanda düzenleniyor. GYODER tarafından, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde 10 – 11 Mayıs 2012 tarihlerinde Istanbul’da düzenlenecek olan 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, 'Değişim – Dönüşüm – Devamlılık' teması ile Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenecek. GYODER Başkanı Işık Gökkaya, gayrimenkul sektöründe çok önemli ve olumlu gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, “12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı’nı da bu gelişmelerle örtüşen, süreci yansıtan şekilde yeni bir mekanda düzenliyoruz. ‘Değişim, Dönüşüm, Devamlılık’ konsepti ile bu yıl farklılaşan Zirve ve Fuar, kentsel dönüşümün önemli merkezlerinden biri olan Hasköy’de, değişimin en güzel örneklerinden Hasköy İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilecek” dedi.

Gayrimenkul sektörü çok önemli gelişmeler yaşıyor

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünün çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreç içinde bulunduğuna dikkat çeken Gökkaya, “Sektörde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kurulması ve Bakanlığa sektörü çok iyi tanıyan Erdoğan Bayraktar’ın getirilmesi ile ivme kazanılan bu süreçte ilk adımları atılan mütekabiliyet, kentsel dönüşüm, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Tasarısı ve daha birçok konu, gayrimenkul sektörünü çok önemli boyutta ve çok olumlu bir şekilde etkileyecek. İkincil piyasaların oluşturulması, imar hakkının menkulleştirilmesi, imar hakkının transferi, gayrimenkul sertifikası gibi farklı enstrümanların da geliştiği bu süreçle birlikte, gayrimenkul sektörü de Türkiye için çok daha önemli noktalara doğru tırmanacak” açıklamasında bulundu.

Zirve ve Fuar’da yeni konsept, yeni mekan

GYODER olarak 2000 yılından bu yana düzenledikleri Gayrimenkul Zirvesi ile ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı’nın, ulusal ve uluslararası alanda takdir ve talep gören önemli bir marka olduğunu da vurgulayan Gökkaya, “İşte tam da bu noktada GYODER olarak biz; sektörün girdiği bu önemli süreçteki tüm gelişmelere paralel olarak, 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı’nı, alışılagelmişin dışında yepyeni bir yaklaşım ve bu yaklaşımla birebir örtüşen yepyeni bir mekanda yapıyoruz. Bu yıl sektördeki bu önemli süreci de yansıtan ‘Değişim, Dönüşüm, Devamlılık’ konsepti ile hazırladığımız 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı’nı, yine değişim ve dönüşümün en güzel örneklerinden birinde Hasköy İplik Fabrikası’nda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Gayrimenkul Sektörü: 2023 Raporu da zirvede sunulacak

Gayrimenkul Zirvesi’nde, bu yıl yine uluslararası katılımlı, geniş kapsamlı bir gayrimenkul buluşması yaşanacak. Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanlar bir araya gelerek, gayrimenkul sektöründeki önemli gelişmeleri değerlendirecek. GYODER tarafından hazırlanan Gayrimenkul Sektörü:2023 Raporu’nun da sunulacağı Zirve’de, “Yaşamda Dün, Bugün, Yarın: Kentsel Dönüşüm”, “Değişen Yaşamlar, Dönüşen Kentler: Dünya Uygulamaları”, “Yeşil Binalar, Yeşil Enerji, Yeşil Teknoloji”, “İstanbul Finans Merkezi”, “Uluslararası Yatırımcılar Neden Türkiye’yi Tercih Ediyor?”, “Gayrimenkul Sektöründe Pazarlama ve Satışta Nasıl Yenilikçi Olunur” başlıklı oturumlarda yerli ve yabancı birçok önemli isim bilgi paylaşımında bulunacak.

10–11 Mayıs tarihlerinde iki gün süre ile gayrimenkul sektörünün nabzının atacağı Gayrimenkul Zirvesi 12 ve ISTANBUL REstate 2012’ye, 20’ye yakın ülkeden, 1000’i aşkın katılımcının ilgi göstermesi bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın açılışını yapacağı Zirve’de gerçekleştirilecek 6 ayrı oturum ve birçok önemli başlık altında; ulusal ve uluslararası boyutlarıyla gayrimenkul sektörü, tüm açılardan ele alınacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkul-zirvesine-yeni-konsept-yeni-mekan_91597.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!