Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘Gayrimenkulün Liderleri’ Sektörün Geleceğine Işık Tutuyor

Kitapta yer alan röportajları, kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman’ın danışmanlığında, gazeteci Nülifer Kas kaleme aldı. Proje geliştirme çalışmaları RE/MAX İş Geliştirme Lideri Ebru Karahan tarafından yürütülen 200 sayfalık kitapta, İstanbul’dan, Ankara’ya, Adana’dan Kuşadası’na kadar, birçok farklı bölgede, Türkiye ve dünya çapında başarılara

yapi.com.tr
‘Gayrimenkulün Liderleri’ Sektörün Geleceğine Işık Tutuyor

Alfa Yayınevi’nden çıkan ve KİGEM (Kişisel Gelişim Merkezi) tarafından önerilen “Gayrimenkulün Liderleri” kitabında, gayrimenkul sektörüne farklı zamanlarda girmiş, her biri farklı yaş, deneyim ve kişilik özelliklerine sahip 20 profesyonelin başarı öyküleri yer alıyor.

RE/MAX sistemi altında, ofis sahibi (broker) ya da gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Gayrimenkulün Liderleri’nin geçmişte gayrimenkulün dışındaki alanlarda çalışmış olmaları, en önemli ortak özelliklerini oluşturuyor. Pozisyonları ne olursa olsun her biri kendi işinin sahibi girişimciler olan gayrimenkul profesyonelleri, kitapta yer alan röportajlarında, hangi nedenlerin ve yaşamlarındaki hangi gelişmelerin kendilerini gayrimenkul sektörüne ittiğini, RE/MAX sistemi ile nasıl tanıştıklarını, başlangıçta hangi zorlukları yaşayıp, nasıl motive olduklarını anlatıyorlar. RE/MAX ofislerinde, tek kişilik birer şirket gibi çalışan gayrimenkul profesyonelleri, gayrimenkul sektöründe karşılaştıkları fırsatları ve sektörün kendilerine kazandırdıklarını da, bütün içtenlikleriyle ortaya koyuyorlar.

Kitapta yer alan röportajları, kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman’ın danışmanlığında, gazeteci Nülifer Kas kaleme aldı. Proje geliştirme çalışmaları RE/MAX İş Geliştirme Lideri Ebru Karahan tarafından yürütülen 200 sayfalık kitapta, İstanbul’dan, Ankara’ya, Adana’dan Kuşadası’na kadar, birçok farklı bölgede, Türkiye ve dünya çapında başarılara imza atan Gayrimenkul Liderleri’nin öykülerine yer verildi.

Gayrimenkulün Liderleri kitabında, başarı öyküleri yer alan profesyoneller şöyle sıralanıyor:

İlk parasını inşaatta yamuk çivileri düzelterek kazanan adamın öyküsü - Hayrullah Üçgün / REMAX Delta 1-2 Broker (İst. B.Çekmece)
Bir inşaat mühendisinin Türkiye-Rusya-Suudi Arabistan-ABD arasında gelişen yaşam hikayesi -     Ergün Yenen / RE/MAX Ant Broker (İst. Kızıltoprak)
İkinci adamlıktan sonra birinci adam olup her başarıya oynayan bir adamın hikayesi -                Adnan Bozbay / RE/MAX Trio 1-2 Broker ( İzmir Urla)
Siyasette ve ticarette zirveyi gören, ama ne olduğunu anlamadan iflas eden bir adamın yeniden doğuş hikayesi - Kemal Bakır / RE/MAX Armoni Broker (İst. Sahrayıcedid)
7 çocuklu bir ailenin tek okuyan bireyinin, üst düzey yöneticilikten gayrimenkul sektörüne geçiş hikayesi - Yusuf Güleryüz / RE/MAX Yasmin Broker (İst. Suadiye)
Parçalanmış hayatını yıkılmış bir şehirde yeniden kurmaya çalışan bir kadının yükseliş hikayesi - Selma Kılıçcıoğlu / RE/MAX Ant Gayrimenkul Danışmanı (İst. Kızıltoprak)
Bir deniz subayının içindeki girişimcilik ruhunu engelleyememesinin hikayesi - Çağatay Demirayak / RE/MAX Yıldız Broker (İst. Kozyatağı)
Boğaziçi Üniversitesindeyken bilim adamlığı hayaline veda edip gayrimenkul sektöründe büyüyen girişimcinin hikayesi - Bülent Ercan / RE/MAX Plaza Broker (İst. Levent)
19 yaşında başına geçtiği aile işletmesini batıran girişimci ruhlu bir adamın küllerinden yeniden doğuşunun hikayesi - Abidin Çağıran / RE/MAX Bengisu Broker (Ankara)
Ailesi sanayiciydi, en son düşündüğü şey emlakçı olmaktı, kriz döneminde bir karar aldı… -  Süleyman Sönmez / RE/MAX As 1-2 Broker (Adana)
Eşini erken yaşta kaybeden bir kadının hiç bilmediği bir sektöre girerek hayatını değiştirmesinin hikayesi - Netsi Sadi / RE/MAX Plaza 2 Broker (İst. Nişantaşı)
Madenciyken her şeyi bir gecede bırakıp yeni bir başlangıç yapan jeoloğun İstanbul’da yükseliş hikayesi - Hasan Can / RE/MAX 7 Tepe (İstanbul Beykoz)
Devlet memuruydu, önce ayrılıp kendi işini kurdu, 46 yaşında girdiği gayrimenkul sektöründe başarılı oldu - Nurdan Tartanoğlu  - Namık Kemal Tartanoğlu / RE/MAX Piramit Broker (İst. Acıbadem)
Bir yaşında geçirdiği çocuk felci yüzünden hayata başka türlü asılan, iflas etmesine rağmen yeniden ayağa kalkan bir adamın hikayesi - Tevfik Göçen / RE/MAX Sahil Broker (İst. Beylerbeyi)
İlkokula başladığı yıllarda kat planlarını okuyabilen bir kadın girişimcinin hikayesi - Benan Kürşat / RE/MAX Golden Broker ( KKTC Girne)
Tek başına ayakta durmayı 7 yaşında öğrenen genç bir mühendisin başarı hikayesi - Yusuf Murat Genç / RE/MAX Pahsa Broker ( Kuşadası)
Hayatını “birlikten kuvvet doğar” felsefesi üzerine kuran ekipçi bir mühendisin başarı hikayesi - Süha Kumbasar / RE/MAX Pahsa Broker ( Kuşadası)
Yüzbaşıyken ordudan ayrılan kurduğu işte başarılıyken kriz nedeniyle dibi gören genç adamın tekrar yükseliş hikayesi - Ulvi Kocailik / RE/MAX Yıldız Gayrimenkul Danışmanı (İst. Kozyatağı)
Bir kadının hatalarla başlayan, ama sonra başarıyla taçlandırılan yükselişinin hikayesi -           Fazıla  Cezzar / RE/MAX Vega 1-2 Broker (İst. Kozyatağı)
RE/MAX Türkiye’nin öyküsü - Murat Goldştayn / RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkulun-liderleri-sektorun-gelecegine-isik-tutuyor_67862.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!