Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yeni Hizmet Binasını Törenle Bugün Açıyor

Gaziantep Ticaret Odası yeni hizmet binası TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağı bir törenle bugün

Dünya



aziantep Ticaret Odası yeni hizmet binası TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağı bir törenle bugün hizmete açılacak.
Yıllarca Maarif kavşağındaki binada üyelerine hizmet veren Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep'in değişimi çerçevesinde ve üyelere daha iyi hizmet vermek amacıyla yapılan modern hizmet binası bugün 19 Eylül 2002 Perşembe günü saat 14:30'da TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile törenle hizmete açılacak.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep'in çağdaş gelişimi çerçevesinde tasarlanan ve üyelerin bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte inşa edilen yeni hizmet binasını Gaziantep'e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını vurguladı.

100 yılı aşan bir geçmişe sahip olan Gaziantep Ticaret Odası'nın Gaziantep'in gelişimi için atılan her adımda öncülük yaptığını ve böylesine muhteşem bir eseri Gaziantep'e kazandırdıkları için GTO camiası olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını vurgulayan Aslan, bu konuda yaptığı açıklamada özetle şu görüşlere yer verdi:"Gaziantep'in gelişiminin yanında GTO'nun üye sayısının sürekli artması ve üyelere daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni bir hizmet binasının yapılması kaçınılmaz hale geldi. 7 bin metrekare alan üzerine ikisi zemin yedi kat olarak günümüzün değişim koşullarına göre modern şekilde dizayn edilen hizmet binası kompleksinde 450 ve 100 kişilik toplantı salonlarının yanı sıra her türlü sosyal aktivitenin gerçekleştirilebileceği açık ve kapalı alanlar bulunuyor. Yeni hizmet binası uzun yıllar Gaziantep insanının ticari ve sosyal yaşamına yeterli ve modern ölçülerde hizmet üretebilecek niteliklere sahip bir hizmet binasıdır. Ayrıca yeni hizmet binasının açılışının TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile yapılması ise ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/gaziantep-ticaret-odasi-gto-yeni-hizmet-binasini-torenle-bugun-aciyor_1803.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!