Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gecekondu Başbakan’ın Ezberini Bozdu İddiası

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu Gökçek ile girdiği polemiği İstanbul’da da sürdürdü, hem Başbakan’a hem Gökçek’e yüklendi.

Hürriyet ANKARA
Gecekondu Başbakan’ın Ezberini Bozdu İddiası

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, gecekondulara yaptığı ziyaretlerden rahatsız olanların bulunduğunu savunarak, “Varoşları ziyaretim, başta Başbakan olmak üzere belli çevrelerin ezberlerini bozdu” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Mart 2009 seçimlerinde yürüttükleri seçim kampanyasının, reklam alanında ödül alması ile ilgili düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Seçim kampanyalarının ödül kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Demek ki uluslararası alanda başarılı olabiliyoruz. Sıra geldi ulusal alanda ödül almaya. Umarım önümüzdeki seçimlerde halkımızdan en güzel ödülü alacağız” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, politikacıların halka hesap vermeyi namuslu bir görev olarak kabul etmesi gerektiğini vurgulayarak, kendilerinin bu erdemi her ortamda dile getireceklerini kaydetti.

Bir basın mensubunun, Melih Gökçek’in, gecekondu ziyaretine ilişkin “Kompleks sonucu” demesini nasıl değerlendirdiği sorulan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

Gökçek işine baksın

“Sayın Gökçek’i muhatap almak istemiyorum. Ankara’daki varoşları ziyaretim başta Başbakan olmak üzere belli çevrelerin ezberini bozdu. Oralar kimsenin tapulu alanları değil. Oralara gideceğiz, halkımızla kucaklaşacağız, onların sıkıntılarını dinleyeceğiz ve hangi çözümleri getirdiğimizi anlatacağız. Bu güveni verirsek, önümüzdeki seçimlerde halktan en güzel oyu alacağız. Sayın Gökçek işine baksın, biz de işimize bakıyoruz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/gecekondu-basbakanin-ezberini-bozdu-iddiasi_76655.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!