Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gemi Şeklindeki Queen Elizabeth Oteli Açıldı

Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük beldesinde, Queen Elizabeth 2 gemisi biçiminde tasarlanan Queen Elizabeth Oteli törenle hizmete girdi.

Milliyet Gazetesi
2 Gemi Şeklindeki Queen Elizabeth Oteli Açıldı

ntalya'nın Kemer ilçesi Göynük beldesinde, Queen Elizabeth 2 gemisi biçiminde tasarlanan Queen Elizabeth Oteli törenle hizmete girdi.

Adalet Bakanı Fahri Kasırga'nın da katıldığı açılışta konuşan Otel Genel Müdürü İzzettin Yurtsever, otelde, konukların 14 gün boyunca karada, 'gemi otel'i terk etmeden dünya turu yapacaklarını söyledi.

Queen Elizabeth Oteli'nde değişik ülkelerin giysi ve müziklerinin yansıtılacağı geceler düzenleneceğini kaydeden Yurtsever, konuklara ayrılırken dünya turu sertifikası verileceğini bildirdi.

Mimarlığını Hızır Çelikkanlı ve Birgül Zekiye Güngör'ün yaptığı otelin, 50 milyon dolara mal olduğu bildirildi. 325 oda ve 1250 yatak kapasiteli otelde, su parkı, buz pisti ve lunapark da bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gemi-seklindeki-queen-elizabeth-oteli-acildi_54199.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • 1915te Çanakkalede, topraklarımıza göz diktikleri için Seyit Ali ÇABUK (Seyit onbaşının) kaldırdığı top ile batırılan İngiliz Ocean gemisini, adamlar şimdi Kemer'e sokmuş demek ki.. tatillerimizde nerelere gideceğimizi iyi belirlememiz lazım.. YANITLA
  • internette okuduğumuz yorumların aksine herşey çok güzel,temiz ve düzenli.çok memnun kaldık eşimle.herkesin en az bir kere bu otele gelmeleri,yaşaması lazım. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!