Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

GF Hakan Plastik: Kurşunsuz...

Georg Fischer, Dördüncü Kez Financial Times Avrupa’nın İklim Liderleri Listesi’nde

Georg Fischer (GF), üst üste dört yıldır dünyanın önde gelen gazetelerinden Financial Times’ın Avrupa'nın İklim Liderleri listesinde yer alarak konumunu sağlamlaştırıyor.

yapi.com.tr
Georg Fischer, Dördüncü Kez Financial Times Avrupa’nın İklim Liderleri Listesi’nde

Finacial Times’ın yayınladığı Avrupa'nın İklim Liderleri 2024 değerlendirmesinde GF’in, çevresel sürdürülebilirliğe odaklanması ve şirketin iklim değişikliğini ele almadaki ilerlemesi ile listede yer aldığına değinildi.

Avrupa'nın İklim Liderleri 2024, Financial Times ile piyasa ve tüketici verileri sağlayıcısı Statista’nın birlikte gerçekleştirdiği değerlendirmeleri içeriyor.  Bu yıl dördüncüsü yayınlanan değerlendirmede, beş yıllık bir dönemde (2017-2022) Kapsam 1 ve 2 sera gazı emisyon yoğunluğunda en önemli azalmayı gösteren, merkezi Avrupa'da bulunan 600 işletmenin yanı sıra STK'larla işbirlikleri ve daha fazla emisyon azaltma hedeflerine yer verildi.

Değerlendirmede Georg Fischer'in 2023 yılındaki %70,8 olan genel puanı bu yıl %71,8 olarak iyileştirilmiş bulunuyor. Bu puanın GF’in kendi operasyonlarındaki sera gazı emisyonlarını daha yüksek oranda azaltılmasının yanı sıra iklim değişikliği konusundaki şeffaflığı ve performansı için küresel derecelendirme kuruluşu CDP tarafından verilen mümkün olan en yüksek “A” puanı almasından kaynaklandığı ifade ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/georg-fischer-dorduncu-kez-financial-times-avrupanin-iklim-liderleri-listesinde_204823.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!