Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gökçek: 30 Alt Geçit Daha Yapacağım

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası’nın düzenlediği yemekte, 30 alt geçit daha yapacağını söyledi. Gökçek, eskiden Keçiören’den TBMM önüne 45 dakikada ulaşılabildiğini, artık bu sürenin 15 dakikaya kadar indiğini belirtti.

Hürriyet Gazetesi
Gökçek: 30 Alt Geçit Daha Yapacağım

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası’nın düzenlediği yemekte, 30 alt geçit daha yapacağını söyledi. Eskiden Keçiören’den TBMM önüne 45 dakikada ulaşılabildiğini, artık bu sürenin 15 dakikaya kadar indiğini belirten Gökçek, şöyle konuştu:

"O zaman trafikte 350 bin araç vardı. Şimdi 1 milyon 100 bin araç var. 3 kat arttı ama, varış süresi 15 dakikaya düştü. İşte aradaki fark bu. 104 tane alt üst geçit yaptık ve Ankara trafiğini rahatlattık. Şimdi her yerde okuyorum. Rakiplerim diyorlar ki: 'Biz, bunların bazılarını kapatacağız.' Yani alt geçitleri kapatacaklarını söylüyorlar. Böyle bir zihniyetle bir yerlere gelmeleri mümkün değil. Ben de diyorum ki, Allah nasip eder de bana oy verip tekrar seçerseniz, en azından 30 tane daha yapacağız."

Özellikle Keçiören Fatih Köprüsü’nde trafikte sıkıntı yaşandığını ve taksileri, yapılacak tünel yollarla alttan geçireceklerini kaydeden Başkan Gökçek, böylece otobüslerin de yukarıdan rahat bir şekilde yollarına devam edebileceklerini söyledi. Konuşmasının ardından Gökçek’e, Başkent trafiğine ve halk otobüsçülerine yaptığı hizmetlerden ötürü plaket verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gokcek-30-alt-gecit-daha-yapacagim_67493.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!