Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gökçek’ten Tanık’a Sert Tepki

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın “İlçe halkının ‘Bizi cezalandırıyorlar duygusunu gidermek Büyükşehir Belediye Başkanı’nın değilse bile hükümetin görevidir” sözlerine Melih Gökçek tepki gösterdi.

Hürriyet Ankara
Gökçek’ten Tanık’a Sert Tepki

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ne zaman istemiş de randevu vermemişim. Kendisiyle görüşmemişim. Dişe dokunur bir tane yatırımını söylesin. Yatırım yapmış da Büyükşehir Belediyesi mi engellemiş. Kendi beceriksizliklerini örtmek için Büyükşehir Belediyesi’ni kabahati atmak resmen acizliktir. Sayın Tanık’a gerçekten acıyorum” dedi.

Gökçek eleştirilerini şöyle sürdürdü:

Hatasını ört bas etmeye çalışıyor

“Bülent Tanık, CHP’li Çankaya Belediyesi’nin beceriksizliğini, halkın gözünden iyice düşmesini karşı bir atak yaparak ört bas etmeye çalışıyor. Çankaya’da Büyükşehir Belediyesi’nin görevlerinden hiçbiri ihmal edilmemiştir. Kendi beceriksizliklerini örtmek için Büyükşehir Belediyesi’ni kabahati atmak resmen acizliktir.

Kardeşim önce sen kanunla ilçe belediyelerine verilen görevlerini yap. Sokakların asfaltsız, temizliği bile doğru düzgün beceremiyorsun, yaklaşık iki seneden beri belediye başkanısın Ankara’nın en büyük ilçe belediye bütçesi sende, dişe dokunur bir tane yatırımını söyle. Yatırım yaptın da Büyükşehir Belediyesi mi engelledi?

İki defa bir araya geldik

İki defa bir araya geldik. İkisinde de kendisine her türlü iş birliğine hazır olduğumu söyledim. Bunun için en güzel anlaşmanın yolunu karşılıklı davalardan vazgeçmek olduğunu söyledim. İlave ettim. yanında seninle birlikte il başkanın meclis üyelerin ve başkan yardımcıların var. Bunlar seni benimle anlaşmana izin vermez. Sen bu manada iradeni kullanamazsın. Bunlar kavgadan beslenirler. Ne zaman davaları çekmeye niyetlendiysen hemen gel hemen başlayalım.

Gelsin belediyeciliği öğreteyim

Dediğim aynen çıktı. Bülent Tanık, Büyükşehir Belediyesi’ndeki hiç bir konuda Belediye Meclis Üyesi Fazıl Güleken’den müsaade almadan hareket edemez. Bunu bilmeyen yok. Belediyedeki işlerle ilgili genel merkezde Önder Sav’dan müsaade almadan adımını atamaz. Bunu da bilmeyen yok. Yani tek kelimeyle acizleri oynuyor. Sayın Tanık’a gerçekten acıyorum. Samimiyse gelsin, bundan sonra samimi bir anlaşma yapacağını söylesin ben kendisine yardımcı olayım. Belediyecilikte bilmediği konuları kendisine öğreteyim. Benden ne zaman randevu istedi de vermedim. Bu konuda da gerçekleri söylemiyor. Ne zaman randevu istese kendisine randevu veririm. Yalnız bir şartım var. Yanında vesayetçilerini getirmesin, bir belediye başkanı olarak tek başına gelsin.”

ETİKETLER: kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/gokcekten-tanika-sert-tepki_83318.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!