Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gökova’yı, Avrupa Desteği Kurtaracak

Muğla Üniversitesi’nin (MÜ) yürütücülüğünde hazırlanan ve Avrupa Birliği’nce finanse edilen projeyle doğa cenneti Gökova, gelecek nesillere en sağlıklı şekilde aktarılacak. Çalışmaya son şeklinin verilmesi amacıyla Ula’da, danışma kurulu toplantısı düzenlendi.

Milliyet EGE Gazetesi
Gökova’yı, Avrupa Desteği Kurtaracak

Muğla Üniversitesi’nin (MÜ) yürütücülüğünde hazırlanan ve Avrupa Birliği’nce finanse edilen projeyle doğa cenneti Gökova, gelecek nesillere en sağlıklı şekilde aktarılacak. Çalışmaya son şeklinin verilmesi amacıyla Ula’da, danışma kurulu toplantısı düzenlendi. Ula Kaymakamı Ünal Çakıcı, Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Köyceğiz, Ula ve Marmaris Özel Çevre Korumu Kurumu yetkilileriyle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Halk da bilinçlendirilecek

Proje Koordinatörü, MÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Yücel, “Yöredeki doğal, arkeolojik ve çevresel güzellikler kontrol altına alınacak. Bu çalışma Gökova’ya hayat verecek. Dünyanın en güzel bölgelerinden biri, ranta ve yağmaya kurban edilmeyecek” dedi. Projeyi 7 ana başlık altında topladıklarını kaydeden Yücel, çeşitli panellerle halkı da bilinçlendireceklerini söyledi. Kaymakam Ünal da, “Proje, Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gokovayi-avrupa-destegi-kurtaracak_65833.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!