Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

GOSB'un Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Doğan

Yıllık bir buçuk milyar dolarlık iş hacmiyle Türkiye'nin sanayi gücünün önemli bir kısmının katılımcısı olduğu Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni yönetimi göreve başladı. OSB Kanunu gereği iki yılda bir kez yapılan seçimlerde Müteşebbis Heyet Başkanlığına Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanı ise Yavuz Doğan

yapi.com.tr
GOSB'un Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Doğan Foto: Ali Toprak, Vahit Yıldırım, Ümit Şişmanoğlu, Sait Tosyalı, Yavuz Doğan, Turhan Önalan, Tuğrul Derman

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) OSB Kanunu gereğince iki yılda bir tekrarlanmakta olan Müteşebbis Heyet, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. 2 Temmuz'da yapılan seçimlerle bayrak yarışını devralan Müteşebbis Heyet'in yeni üyeleri, 13 Temmuz'da ilk toplantılarını yaparak Müteşebbis Heyet Başkan ve Vekili ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerini belirlediler.

Oy birliğiyle belirlenen isimlere göre Müteşebbis Heyet Başkanı (Kocaeli Vali Yardımcısı) Ali Sözen olurken, yönetim kurulunda görev alacak isimler de netlik kazandı. Yavuz Doğan, Turhan Önalan, Sait Tosyalı, Tuğrul Derman ve Vahit Yıldırım'ın asıl üyeleri arasına seçildiği yeni yönetim kurulu da aynı gün toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre Başkanlık makamına Yavuz Doğan seçildi.

GOSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Yavuz Doğan, Doğan Lastikçilik şirketinde de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor. Darmstadt Teknik Üniversitesi mezunu olan Doğan'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'nden polimer bilimi konusunda doktorası bulunuyor. Almanca, İngilizce ve İspanyolca bilen Doğan, 1978-2003 yılları arasında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kauçuk Meslek Komitesi ve Oda Meclisi Üyeliği, 1989-1993 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çevre İhtisas Kurulu Başkanlığı yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gosbun-yeni-yonetim-kurulu-baskani-yavuz-dogan_70902.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!