Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gülüç, Yeni Projelerle İmar Ediliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinin çehresini değiştirecek Kapalı Pazaryeri, Bilişim Lisesi ve Türk Metal Sendikası’nın sosyal tesisi gibi projeler peşpeşe hayata geçiriliyor.

Zaman



onguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinin çehresini değiştirecek Kapalı Pazaryeri, Bilişim Lisesi ve Türk Metal Sendikası’nın sosyal tesisi gibi projeler peşpeşe hayata geçiriliyor.

Kapalı Pazaryeri projesinin temel atma töreni için düzenlenen programda konuşan Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, yakın bir zamanda başlanacak olan projeler ile Gülüç beldesinin Zonguldak’ın parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Özverili bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Güngör, Gülüç beldesinde programa alınan projeleri şöyle açıkladı: “Kapalı Pazaryeri ve 32 dükkan projesi: 6 ay içerisinde tamamlanacak olan proje yaklaşık 500 milyar liraya mâl olacak. Projenin 100 milyar lirasını belediye öz kaynaklarından karşılayacak. Geri kalan 400 milyar lira ise İller Bankası’ndan kredi olarak alınacak. Bilişim Lisesi projesi: Gülüç Belediyesi ve hayırsever işadamı İbrahim İzmirlioğlu’nun katkılarıyla yapılacak olan lise, 10 dönümlük arazi üzerine kurulacak. Projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi hedefleniyor. Türk Metal Sendikası’nın sosyal tesisi: 11-12 dönüm arazi üzerine kurulacak olan tesis 20 trilyona mâl olacak. Tesiste; yüzme havuzu, kapalı alışveriş merkezi, konferans salonu bulunacak. Gülüç Köprüsü: Gülüç beldesinin en önemli sorunlarından biri olan köprünün yapımı için ilk adım atıldı. Köprü, doğalgazın da geçebileceği şekilde tasarlanacak. Doğalgaz projesi: Gülüç’ün tamamına, yakın bir zamanda doğalgaz verilecek. Bunun için çalışmalar devam ediyor. Kışladaki sevkıyat hattı: Erdemir’in Kışla Kapı’da bulunan sevkıyat hattı, Gülüç Belediyesi halı sahasının hemen yanında bulunan Erdemir’in Liman Kapısı’na alınacak.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/guluc-yeni-projelerle-imar-ediliyor_28859.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!