Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Habitat'tan 5 Yılda 5 Mağaza

Modern ev mobilya ve aksesuvarları alanında dünyanın ünlü mağazalarından Habitat, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da açtı.

Milliyet Gazetesi
Habitat'tan 5 Yılda 5 Mağaza

odern ev mobilya ve aksesuvarları alanında dünyanın ünlü mağazalarından Habitat, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da açtı.

Şişli Addresİstanbul'daki mağazanın açılışına katılan Habitat CEO'su Jens Nordahl, Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Türkiye'ye bundan çok daha fazlasının geleceğini umuyoruz. Büyümek bizim için çok önemli" dedi.

Nordahl, 1964'da kurulan ve ilk mağazası Londra'da açılan Habitat'ın, yaşam tarzı yarattığını, moda şirketi gibi davrandığını ve koleksiyonlarını sürekli yenilediğini ifade etti.

Girdikleri pazarlarda o ülkelerin kültürlerinden çok etkilendiklerini dile getiren Nordahl, Türkiye'deki kültürel esintilerden faydalanarak bunu 1 - 2 yıl içinde tasarımlarına yansıtacaklarını söyledi.

İstanbul'a 3 mağaza
Habitat'ın İstanbul Doors ve Akın Gayrimenkul işbirliğiyle kurulan A & D Limited ile Türk tüketicisiyle buluştuğu belirtildi. A & D Yönetim Kurulu Üyesi Levent Büyükuğur mağaza yatırımının 4 milyon YTL olduğunu belirterek, 5 yılda 5 mağaza açma hedefleri bulunduğunu, bunlardan 3'ünün İstanbul, birinin Ankara, diğerinin de güneyde olmasının planlandığını kaydetti.

Toplam bin 200 metre karelik alanda hizmet veren mağazada, mutfak aksesuvarından nevresim takımına, aydınlatmadan banyo ve bahçe ürünlerine kadar 3 bine yakın çeşitte 75 bin ürünün müşterilerin beğenisine sunulduğu bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/habitattan-5-yilda-5-magaza_54298.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!