Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Häfele Türkiye Perakende Zincirinin Son Halkası Antalya

2007 yılından bu yana İstanbul Dudullu, Çağlayan, İkitelli, İnegöl, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Ankara, İzmir ve Kıbrıs Häfele mağazalarının ardından, Häfele Türkiye perakende zincirinin yeni bir halkası olarak bu yıl hayata geçirilen Ahmet Tuna yönetimindeki Häfele Antalya Mağazası, barındırdığı zengin ürün çeşidi ile tüketiciye sınırsız hizmet

yapi.com.tr
Häfele Türkiye Perakende Zincirinin Son Halkası Antalya

obilya, kapı aksesuar ve donanımları alanında 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesiyle sektörün lider markalarından Häfele’nin Antalya Mağazası, şehrin imalat alanında kalbi sayılan Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 27 Ağustos Perşembe günü kapılarını açtı.

2007 yılından bu yana İstanbul Dudullu, Çağlayan, İkitelli, İnegöl, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Ankara, İzmir ve Kıbrıs Häfele mağazalarının ardından, Häfele Türkiye perakende zincirinin yeni bir halkası olarak bu yıl hayata geçirilen Ahmet Tuna yönetimindeki Häfele Antalya Mağazası, barındırdığı zengin ürün çeşidi ile tüketiciye sınırsız hizmet sunmaya hazır.

Dekorasyonu tamamlanan Häfele Antalya, ürün çeşitlerinin yanı sıra stokları, mağaza tasarımı ve alanlarında tecrübeli personeliyle toplamda 375 m2’lik teşhir alanında son derece konforlu alışveriş imkanı sağlıyor. Ürün çeşidi içerisinde bulunan her farklı ürün için farklı stant tasarımları oluşturulan Häfele Antalya Mağazası’nda ofis ekipmanlarından mağaza donanımlarına, mutfak ve banyo aksesuarlarından gardırop askılarına, kayar-katlanır kapak ve stor sistemlerinden otomatik kapı sistemlerine kadar birçok çeşidi aynı anda bulmak mümkün olacak.

Antalya'nın Türkiye turizminin kalbi olduğuna dikkat çeken Häfele Türkiye Genel Müdürü Hilmi Uytun , “Gerek projelerden gerekse son tüketicilerden gelen yoğun baskı üzerine Antalya’daki mağaza yatırımını öne çektik ve hızlandırdık. Ev dekorasyonlarından otel projelerine kadar tüm projelerde mağazamızda iddialı hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

Häfele Antalya yöneticisi Ahmet Tuna ise şöyle konuştu: “Häfele, mobilya üretiminde ve mimari projelerde, tasarımlarıyla kendini sürekli yenileyen bir kurum, Türkiye’de mobilya, kapı aksesuarları ve donanımı alanında franchise sistemiyle hizmet veren bu çapta kurumsal yapılar yok. Häfele’nin, markanın kendisi, insan kaynağı ve donanımıyla çok yakında Türkiye’de mobilya üretimi, iç mimarlık ve proje bürolarına hizmet veren tek kurum olacağına inanıyorum”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hafele-turkiye-perakende-zincirinin-son-halkasi-antalya_71925.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!