Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hafif İnşaat Makineleri Segmentinde Farklı Bir İsim: Palme Makine

Tamamıyla yerli sermayeyle kurulduğu 1996 yılından itibaren farklı çizgisi, AR-GE çalışmaları, ürün çeşitlendirmesi ve kalitesi ile hafif inşaat makineleri segmentinde hızla büyüyerek pazar liderliğini yakalayan Palme Makine, bugün aralarında Almanya, İtalya, İspanya, Belçika, Libya, Kuveyt, B.A.E ve Gürcistan gibi ülkelerin de bulunduğu 14 ülkeye

yapi.com.tr
2 Hafif İnşaat Makineleri Segmentinde Farklı Bir İsim: Palme Makine

Tamamıyla yerli sermayeyle kurulduğu 1996 yılından itibaren farklı çizgisi, AR-GE çalışmaları, ürün çeşitlendirmesi ve kalitesi ile hafif inşaat makineleri segmentinde hızla büyüyerek pazar liderliğini yakalayan Palme Makine, bugün aralarında Almanya, İtalya, İspanya, Belçika, Libya, Kuveyt, B.A.E ve Gürcistan gibi ülkelerin de bulunduğu 14 ülkeye ihracat yapıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya bölge müdürlükleri ve yurt çapında 8 bayisi ile müşterilerine satış ve servis hizmeti veren Palme Makine, hafif inşaat makineleri alanında en yaygın servis ağını sunuyor.

Firmanın Ankara fabrikasında 13 ürün grubunda, operatör koltuklu ya da elle kumandalı silindirler, kompaktörler, derz kesme makineleri, aydınlatma kuleleri ve balonları, perdah makineleri, demir kesme ve bükme makineleri, zemin freze makineleri, çatlak derz genişletme makineleri, derz dolgu temizleme makineleri, vakum pompaları, vibrasyonlu satıh mastarları olmak üzere 60 farklı modelin üretimi yapılıyor. Ürünler, CE, ISO, GOST gibi standartları taşıyorlar.

Palme Makine, dünyadaki gelişmeleri de yakından takip ederek, yoğun rekabet ortamında inşaat sektöründeki kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak ve maliyetlerini azaltacak ürünlerle ilgili dünya pazarında konularında lider olan firmaları, distribütörlükler alarak ülkemizdeki kullanıcılarla buluşturuyor.

Firma, BOXER (A.B.D) kauçuk paletli ve tekerlekli mini inşaat ve peyzaj makinnelerinin, STANLEY (A.B.D) hidrolik güç ürünleri ve demiryolu inşaat ve tamir ürünlerinin, PUMPEX (İsveç) dalgıç drenaj ve  çamur pompalarının, MİKASA (Japonya) ileri-geri kompaktörler ve vibrasyonlu tokmaklarının, TECHNOFLEX (İspanya) beton vibratörleri ve beton ekipmanlarının, CİMLİNE (A.B.D) Asfalt-Yol-Beton çatlak tamir grubu ürünlerinin Türkiye distribütörlüklerini yapıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hafif-insaat-makineleri-segmentinde-farkli-bir-isim-palme-makine_64993.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • kutluyorum YANITLA
  • Firmanın müsterisi olarak başarılı çalışmalarını görmek bizleri ayrıca memnun etmektedir. Ürün tedariklerimizde öncelikli tercihimiz Palme Makinadır. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!