Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Hakan Kodal ULI Global Yönetim Kurulu Üyesi

Krea Group CEO’su Hakan Kodal, Urban Land Institute (ULI) Global Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Aynı zamanda Urban Land Institute –Türkiye’nin Kurucu Başkanı da olan Kodal, ULI Türkiye’nin yapılanmasını gerçekleştirmişti. 2003 Haziran ayında Hakan Kodal başkanlığında kurulan ULI Türkiye Konseyi, ULI'nin Avrupa kapsamındaki 10. Avrupa Konseyi üyesi

yapi.com.tr
Hakan Kodal ULI Global Yönetim Kurulu Üyesi

Krea Group CEO’su Hakan Kodal, Urban Land Institute (ULI) Global Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Aynı zamanda Urban Land Institute –Türkiye’nin Kurucu Başkanı da olan Kodal, ULI Türkiye’nin yapılanmasını gerçekleştirmişti.  2003 Haziran ayında Hakan Kodal başkanlığında kurulan ULI Türkiye Konseyi, ULI'nin Avrupa kapsamındaki 10. Avrupa Konseyi üyesi olmuştu.

Urban Land Institute, üyeleri tarafından desteklenen küresel, kar amacı gütmeyen bir eğitim ve araştırma kuruluşu. 1936’da kurulan ULI, imar işleri ve kalkınma disiplinlerini temsil eden 40 bini aşan üyesi ile dünya genelinde arazi kullanımı alanında sorumlu bir şekilde önderlik yaparak çevreyi bir bütün olarak zenginleştirmeyi amaçlıyor.

ULI Türkiye’nin görevi ise, ULI’nin bilgi birikimini kullanarak sektöre liderlik edebilmek, sektörde eğitimi ve örnek teşkil edebilecek projeleri desteklemek, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kamu ve yerel yönetimlerin verimli işbirliği için gerekli altyapıyı oluşturmak. (www.uli.org)

Hakan Kodal

2006 yılından bu yana Krea Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Merrill Lynch GPI ve Krea Gayrimenkul tarafından kurulan Bosphorus Gayrimenkul Fonu’nun Yatırım Komitesi Başkanı da olan Kodal,  Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda 9 yıl genel müdürlük yaptı. 1991-1997 yılları arasında Garanti Yatırım Bankası’nda Kurumsal Finansman Bölümü’nde, Coopers & Lybrand’ın Paris ofisinde kurumsal finansman ve yönetim danışmanlığı alanlarında çeşitli kademelerde görev aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesine sahip olan Hakan Kodal, işletme dalındaki lisansüstü çalışmasını Paris’te Ecole Superieure de Commerce’de tamamladı. Hakan Kodal, Urban Land Institute –Türkiye’nin yanı sıra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) de kurucu başkanlığını yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hakan-kodal-uli-global-yonetim-kurulu-uyesi_63356.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!