Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Halkımızın Güvenine Layık Olmak için Durmaksızın Çalışıyoruz"

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı 2012 yılı Ocak ayı sektörel güven endeksi raporu sonuçlarına göre inşaat sektörüne güven yüzde 8,1 arttı.

yapi.com.tr
"Halkımızın Güvenine Layık Olmak için Durmaksızın Çalışıyoruz"

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı 2012 yılı Ocak ayı sektörel güven endeksi raporu sonuçları ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; "TÜİK’in yaptığı araştırma sonuçlarında görüyoruz ki, bir önceki aya göre İnşaat Sektörü Güven Endeksi yüzde 8,1 oranında artarken, Perakende Ticaret Sektörü Güven Endeksinde yüzde 0,6 artış meydana gelmiş, Hizmet Sektörü Güven Endeksinde ise yüzde 0,5 oranında azalmıştır. Bu da inşaat sektörünün halkımızın en çok inandığı ve aynı zamanda hassas bir sektör olduğunu ortaya koyuyor" dedi. 

Bu sonuçlar kapsamında inşaat sektörünün büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Dumankaya, "Ekonominin gelişmesinde büyük bir etkisi olan inşaat sektörü özelinde alınacak kararlar, yapılacak çalışmalar, hem sektörün hem de ülkemizin önünü açacaktır" dedi.

Dumankaya olarak "halkımızın güvenine layık olmaya" çalışıyoruz diyen Dumankaya, 49 yıllık tecrübeleri ve güvenilir yapıları ile halka her zaman daha iyisini sunmak için uğraştıklarını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/halkimizin-guvenine-layik-olmak-icin-durmaksizin-calisiyoruz_90658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!