Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Harem'de İki Peronun Çatısı Çöktü: 4 Yaralı

Harem Otogarı'nın güney peronunda bulunan 12 ve 13. numaralı peronda bulunan otobüs yazıhanelerinin asker uğurlamaları sırasında hasar gören çatılarında dün sabah tamir işlemi sırasında çökme meydana geldi. Sabah saatlerinde başlayan tamirat sırasında, meydana gelen olayda 2 işçi, bir yolcu ve bir servis şoförü yaralandı.

Sabah Gazetesi
Harem'de İki Peronun Çatısı Çöktü: 4 Yaralı

Harem Otogarı'nın güney peronunda bulunan 12 ve 13. numaralı peronda bulunan otobüs yazıhanelerinin asker uğurlamaları sırasında hasar gören çatılarında dün sabah tamir işlemi sırasında çökme meydana geldi. Sabah saatlerinde başlayan tamirat sırasında, meydana gelen olayda 2 işçi, bir yolcu ve bir servis şoförü yaralandı. İtfaiye ekipleri, çöken çatıların altında kalan yaralıları kısa süren çalışma ile kurtardı. Yaralanan işçiler 36 yaşındaki Turan Uçar ve 46 yaşındaki Halil Akbal ile servis şoförü 55 yaşındaki Aslan Keleş ve yolcu 34 yaşındaki Miyeser Akbulut ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlike yok

Keleş'in kaburga kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. Otogar esnafı, uzun yıllardır kullanılan otogarın son yıllarda taşınması konusunda çıkan tartışmalarla bir belirsizlik ortaya çıktığını, bu nedenle bakımsız kaldığını ileri sürdü. Otogarın bu haliyle ilerleyen günlerde daha büyük tehlike yaratacağı iddia edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/haremde-iki-peronun-catisi-coktu-4-yarali_65946.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!