Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hayalinizdeki Banyoyu Kendiniz Tasarlayın!

Üç boyutlu özel bir programın geliştirilmesine öncülük eden Bien Seramik, isteyen herkese Avcılar Bauhaus’a yerleştirilen dev LED ekranda hayalindeki banyoyu tasarlama keyfini yaşatıyor.

yapi.com.tr
Hayalinizdeki Banyoyu Kendiniz Tasarlayın!

Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden olan Bien Seramik, yeni ev sahibi olan ya da evini yeniden tasarlamak isteyenler için üç boyutlu (3D) dijital ekran uygulaması geliştirdi. Bien Seramik için tasarlanan gerçek zamanlı, seramik görselleştirme ve döşeme programı CB-3D ile isteyen herkes 2x3 metrelik dev bir LED ekranda Bien Seramik ürünleriyle hayalindeki banyoyu tasarlayabilecek.

21 Şubat’tan bu yana Kozyatağı Bauhaus’da kurulu olan ve Türkiye seramik sektörü için bir ilk niteliğini taşıyan 3D dijital ekran uygulaması, 3 Mart 2011 tarihinden itibaren 1 hafta süreyle Avcılar Bauhaus’da tüketicilerin kullanımına sunuyor. Söz konusu uygulama, Avcılar’dan sonra da Bayrampaşa Bauhaus’da tasarım keyfini yaşamak isteyenlerle buluşturulacak. 

Bilgisayar tecrübesi düşük seviyede olanların bile kolaylıkla kullanabileceği program sayesinde tüketici tasarım yapacağı banyonun ölçülerini girerek, Bien Seramik’in geniş ürün yelpazesinden yaptığı seçimle banyosunu üç boyutlu olarak tasarlayacak. Kullanıcı bu programla beğendiği Bien Seramik ürününü koleksiyon ekranından seçip derz genişliğini, rengini ya da yerini değiştirerek banyosunu istediği biçimde döşeyebilecek. Ayrıca yerleştirdiği ürünlerin metrekare veya adet olarak raporunu, ekran görüntüsünü alıp tasarımını kaydedebilecek. Kullanıcı kendisine verilen kodla, yapmış olduğu tasarıma daha sonra da ulaşabilecek.



Türkiye seramik sektöründe yeniliklere imza atmaya devam edeceklerini belirten Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı, “Böyle gelişkin bir tasarım programını sektörümüzde kullanan ilk ve tek firmayız. CB-3D programıyla müşterilerimiz Bien renk ve desen seçeneğini üç boyutlu olarak kendi banyosunda görme şansı yakalayabilecek. Böylece hem yapımı planlanan tasarımı sonradan beğenmeme gibi bir durumla karşılaşma olasılığı ortadan kalkmış olacak hem de zaman ve para konusunda tasarruf sağlanacak” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/hayalinizdeki-banyoyu-kendiniz-tasarlayin_86147.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!