Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Henkel’den Prit ile Yaratıcılık Seminerleri

Henkel’in klasik kırmızı-beyaz renklerini taşıyan ve solvent içermeyen yapıştırıcı ile başlayıp geniş ürün gamıyla bir kırtasiye markası haline gelen Pritt'in öğretmenler için düzenlediği 'Pritt ile Yaratıcılık Seminerleri'nin ilki Taksim Point Otel’de gerçekleştirildi. Farklı okullardan 25 öğretmenin katıldığı seminerde katılımcılara, yaratıcılık

yapi.com.tr
Henkel’den Prit ile Yaratıcılık Seminerleri

Henkel’in klasik kırmızı-beyaz renklerini taşıyan ve solvent içermeyen yapıştırıcı ile başlayıp geniş ürün gamıyla bir kırtasiye markası haline gelen Pritt'in öğretmenler için düzenlediği 'Pritt ile Yaratıcılık Seminerleri'nin ilki Taksim Point Otel’de gerçekleştirildi. Farklı okullardan 25 öğretmenin katıldığı seminerde katılımcılara, yaratıcılık konsepti ile özdeşleşen çalışmalar yaptırıldı.

Sabah başlayan eğitim, National Geographic’in 20 yıldır fotoğrafçılığını yapan Dewitt Jones’un yaratıcılık temalı filminin gösterimiyle başladı. Filmin ardından, katılımcıların bakış açılarını geliştirmek için çeşitli grup aktiviteleri düzenlendi. Katılımcı öğretmenler daha sonra kalıpları kırabilmeleri için Pritt’in yaratıcılığı destekleyen çeşitli ürünlerinin kullanıldığı bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/henkelden-prit-ile-yaraticilik-seminerleri_70622.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!