Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hisarlar Grup Kubota'nın Ekskavatör Şaselerini Üretecek

Japon traktör ve iş makineleri üreticisi Kubota, Almanya'da üretimini gerçekleştirdiği mini ekskavatörlerin şaseleri için Hisarlar Grup ile anlaştı.

yapi.com.tr / AA
Hisarlar Grup Kubota'nın Ekskavatör Şaselerini Üretecek

Japon traktör ve iş makineleri üreticisi Kubota, Almanya'da üretimini gerçekleştirdiği mini ekskavatörlerin şaseleri için Hisarlar Grup ile anlaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 2013 yılında satışa sunulacak iki farklı iş makinesi modelinden ilk etapta toplam bin adet şase üretimi gerçekleştirecek olan Hisarlar, yıl sonuna kadar iki milyon avroluk iş hacmine ulaşmış olacak.
    
Hisarlar Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Türker, Japonya'ya sevki tamamlanan prototip şaselerin başarıyla üretildiğini, seri üretimin ise mayıs ayında başlayacağını söyledi. Türker, bu anlaşma sayesinde Kubota'nın dünya genelindeki yaygın firmaları ile ortak iş imkanı kapılarının açılmış olmasını büyük bir fırsat olarak değerlendirdiklerini belirterek, ''Şase üretiminin yanı sıra kabin üretimini de devreye alarak, Kubota ile yıllık iş hacmini 2015 yılına kadar 5 milyon avroya çıkarmayı hedefliyoruz. Disiplinli takım çalışması ve aksiyon temelli yönetimsistemi ile bu hedefe çok rahat ulaşacağımıza inanıyorum'' dedi.
    
Kubota yetkilileri ile görüşmelerin tamamlandığını ve anlaşma ile sonuçlandığını kaydeden Zafer Türker, traktörden tarım makinelerine, iş makinelerinden gemi motoruna kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kuboto ile yapılan anlaşma sonucu, grubun başarılarına bir yenisinin daha eklendiğini kaydetti.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/hisarlar-grup-kubotanin-ekskavator-saselerini-uretecek_91571.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!