Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hızlı Trende Kesim-2 İnşaatını Çinli Crcc-Cengiz İnşaat Konsorsiyumu Kazandı

Ankara-İstanbul 2. etap hızlı tren projesi kapsamında, Vezirhan-İnönü (kesim-2) istasyonları arası yapımı işi için açılan ihale, toplam 797 milyon 819 bin 210,53 YTL bedelle sonuçlandı.

Dünya Gazetesi



b>Ankara-İstanbul 2. etap hızlı tren projesi kapsamında, Vezirhan-İnönü (kesim-2) istasyonları arası yapımı işi için açılan ihale, toplam 797 milyon 819 bin 210,53 YTL bedelle sonuçlandı.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan, Vezirhan-İnönü kesimi yapımı işini söz konusu bedelle, 'China Railway Construction Corporation (Crcc)-China National Machinery Import & Export Corporation (Cmc)-Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Ic İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.' konsorsiyumu kazandı.

İhaleye toplam 7 firma teklif verirken, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 6 adedini geçerli saydı. Açık ihale usulü ile 11 Temmuz 2006 tarihinde yapılan ihale ile Vezirhan (hariç) İnönü (hariç) istasyonları arasında yaklaşık 54 kilometre uzunluğundaki demiryolu hattının altyapı, üstyapı ve telekomünikasyon işleri gerçekleştirilecek.

Altyapı işleri toprak işleri, tarımsal alt geçit ve menfezler, peron ve rampalar, drenaj işleri, ihata yapıları, karayolu taşıtları ve yayalar için alt ve üst geçitleri, üst yapı işleri ise hat üst yapısı işlerini kapsayacak.

Vezirhan (hariç)-İnönü (hariç) istasyonları arasında telekomünikasyon işleri ise tasarım, üretim, montaj, işletmeye alma, deneme işletmesi ve bakım işleri ile idare personeline eğitimden oluşacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hizli-trende-kesim-2-insaatini-cinli-crcc-cengiz-insaat-konsorsiyumu-kazandi_47204.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!