Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İBB Açıkladı: Sarıyer Sahiline Korkuluk Geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) tarafından yapılan açıklamada "Sarıyer İstinye sahilinde korkulukların ilk bölümü önümüzdeki hafta uygulanmış olacaktır" denildi.

yapi.com.tr
İBB Açıkladı: Sarıyer Sahiline Korkuluk Geliyor!

DHA’nın haberine göre Sarıyer Kent Dayanışması üyesi yaklaşık 30 kişi, Sarıyer sahil şeridine korkuluk yapılması için bir araya geldi. 5 yıldır sahil şeridine korkuluk yapılması için mücadele verdiklerini kaydeden grup, Emirgan ve Kireçburnu sahillerinde iki kişinin daha denize düşerek yaralandığını söyledi.

İBB’den açıklama geldi
Akşam saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) konuyla ilgili açıklama yapıldı. "Sarıyer İstinye sahilinde korkulukların ilk bölümü önümüzdeki hafta uygulanmış olacaktır" ifadelerine yer verilen açıklama şöyle:

"Daha önce bölge için vatandaşların talebi doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılmış, konuyla ilgili bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve muhtarlarımız özellikle bilgilendirilmiştir.Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal'ın bizzat takip ettiği proje uygulanma aşamasına gelmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Hizmetleri Müdürlüğü çalışmalarını tamamlamış, korkulukların şekli belirlenmiştir. 2.100 metre olarak planlanan korkulukların ilk 100 metresi önümüzdeki hafta içinde yerleştirilmeye başlanacak ve üç gün içinde ilk bölüm bitmiş olacaktır. Diğer etapların ise üç ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır."

http://www.yapi.com.tr/haberler/ibb-acikladi-sariyer-sahiline-korkuluk-geliyor_162624.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!