Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ideal Standard'ın Türkiye'deki Tek Yetkili Satıcısı Ece Banyo

Ece Banyo Ideal Standard ve Jado markalarının ithal edilmesi, dağıtılması ve pazarlamasından sorumlu olacak. Ece Banyo ile Ideal Standard International, distribütörlük anlaşmasının yanı sıra bir de işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre, Ece Banyo, Ideal Standard markasıyla Arcade ve Plain adı verilen iki yeni ürün serisi hazırlayacak.

yapi.com.tr
1 Ideal Standard'ın Türkiye'deki Tek Yetkili Satıcısı Ece Banyo

Ece Banyo, Ideal Standard International markalarının Türkiye'deki tek yetkili satıcısı oldu. Ideal Standard International, anlaşma ile Türkiye pazarına olan inancını gösterdi. Ece Banyo ile Ideal Standard International arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, Ideal Standard ve Jado  markalarının Türkiye'deki satış hakkı sadece Ece Banyo'ya verildi. Buna göre, Ece Banyo Ideal Standard ve Jado markalarının ithal edilmesi, dağıtılması ve pazarlamasından sorumlu olacak. Ece Banyo ile Ideal Standard International, distribütörlük  anlaşmasının yanı sıra bir de işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre, Ece Banyo, Ideal Standard markasıyla Arcade ve Plain adı verilen iki yeni ürün serisi hazırlayacak.

Türkiye'de Ece Banyo aracılığıyla satılacak Arcade ve Plain serileri, diğer ülkelerde Ideal Standard International pazara sunacak.

Ideal Standard International CEO'su John Rietveldt, Ece Banyo ile iki yıldır birlikte çalıştıklarını, Ece Banyo'nun Ideal Standard ürünlerinin satış ve pazarlamasındaki başarısının bu anlaşmanın temelini oluşturduğunu söyledi. Ece Banyo'nun Türkiye'de vitrifiye imalatçısı ve dağıtıcısı olarak çok iyi tanındığının altını çizen John Rietveldt "Ece Banyo, yenilikçi tasarımlarıyla çok kaliteli bir ürün yelpazesine sahip. Ece Banyo güçlü dağıtım ağı, deneyimli pazarlama ekibi ve ürünleriyle işimizi mükemmel olarak tamamladığı için bu anlaşmayı yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Markalarımızın Türkiye'deki başarısı için Ece Banyo'nun doğru ortak olduğuna inancımız sonsuzdur" dedi.

Türkiye pazarının Ideal Standard International için çok önemli olduğunu vurgulayan John Rietveldt, iki firma arasında anlaşmanın Ideal Standard International markalarının Türkiye pazarında kalıcı olma isteğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Önümüzdeki dönemde Türkiye gibi yüksek büyüme potansiyeli olan ülkelerde daha etkin olmayı hedeflediklerini belirten Rietveld hedeflerinin bu pazarlarda sürdürülebilir bir büyümeyle markalarını güçlendirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Çenesiz: Daha geniş bir hedef kitleye hitap edeceğiz

Ece Banyo Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ise, 2006 yılından beri sattıkları Ideal Standard ürünlerinin, Türkiye pazarındaki tek yetkili satıcısı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdem Çenesiz, "Ideal Standard International ile yaptığımız anlaşma ile dünyanın en çok bilinen markalarıyla olan iş birliğimizi güçlendirmiş olduk. Ideal Standard ve Jado markalarıyla Türkiye pazarında daha geniş bir hedef kitleye hitap edeceğiz" diye konuştu.

15 yıl önce kurulan sektörünün en yenilikçi firması Ece Banyo'nun Ideal Standard International ile yaptığı anlaşmayla gücünü ve büyüme hırsını bir kez daha ortaya koyduğunu beirten Erdem Çenesiz, Ece Banyo ve Ideal Standard ürün portföylerinin gerek segment gerekse tasarım açısından birbirini tamamladığını belirtti. Çenesiz, ortaya çıkan sinerji ile  pazarda çok daha geniş bir hedef kitleye hitap edeceklerini ifade etti. Dünyanın en prestijli yapılarında Ideal Standard ve Jado ürünlerinin kullanıldığını vurgulayan Erdem Çenesiz, "Türkiye'deki prestijli projelere Ideal Standard ve Jado ürünlerini rekabetçi ve yüksek hizmet kalitesiyle sunacağız. 2009 yılı Türkiye'de Ece Banyo ve Ideal Standard yılı olacak" dedi. (İHA)

http://www.yapi.com.tr/haberler/ideal-standardin-turkiyedeki-tek-yetkili-saticisi-ece-banyo_63378.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ideal standart armatür servis telefonunuzu rica ediyorum. adnanveziroglu@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!