Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IFA'nın Gözdesi Sonorous Olacak

LCD ve plazma televizyonlar için özgün tasarımlı mobilyalar üreten Sonorous, cam ve alüminyum kombinasyonuyla oluşturduğu modellerden sonra ahşap ve camın bir arada kullanıldığı MOOD serisini de Berlin’de 29 Ağustos - 03 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek IFA fuarında görücüleriyle buluşturuyor. Yeni ürün serisi için 1 milyon avro

yapi.com.tr
IFA'nın Gözdesi Sonorous Olacak

LCD ve plazma televizyonlar için özgün tasarımlı mobilyalar üreten Sonorous, cam ve alüminyum kombinasyonuyla oluşturduğu modellerden sonra ahşap ve camın bir arada kullanıldığı MOOD serisini de Berlin’de 29 Ağustos - 03 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek IFA fuarında görücüleriyle buluşturuyor. Yeni ürün serisi için 1 milyon avro yatırım yapan Sonorous, Avrupa’yı önemli bir pazar olarak görüyor.

Televizyonun tasarımının önüne geçmeyen, ev dekorasyonuyla son derece uyumlu bir görünüme sahip olan Sonorous televizyon sehpalarında cam, metal ve ahşap alternatifleri bulunuyor. Televizyon izleme keyfine yeni bir boyut kazandıran ve kullanıldığı mekanlara benzersiz bir şıklık kazandıran Sonorous, 32 inçten 65 inçe kadar ekran boyutuna sahip televizyonlarla uyum sağlıyor.

Kabloların saklanabilmesi için özel kablo gizleme kanallarına sahip olan Sonorous televizyon sehpaları, DVD oynatıcı veya uydu alıcı gibi elektonik cihazların koyulabilmesi için 2 veya 3 katlı olarak üretiliyor. Sonorous’un tüm ürünlerinde askılı modellerin askı kısmı tüm televizyon modelleriyle uyumlu olma özelliği taşıyor ve opsiyonel uzaktan kumandayla 35 derece sağa ve sola hareket ettirilebiliyor. Sonorous ürünlerinde elektronik cihazların boyutlarına göre özel olarak tasarlanan çekmeceleri, özel mekanizmalı yavaş kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca tüm ürünlerde gizli tekerlek kullanılıyor.

Üretiminde toplum sağlığına riskli madde kullanılmayan Sonorous, AB standartlarına uygun olarak E1 normunda üretiliyor. Panelleri çok özel tekniklerle birleştirilen Sonorous, hareketli kısımları ise kendi alanında dünyanın en iyi markası olan Hettich tarafından üretiliyor. Sonorous ürünlerinde ayaklı LCD ve plazma televizyonlar için askısız modeller de mevcut bulunuyor. Temperli cam kullanılan modeller 80 kilograma kadar yük taşıma kapasitesine sahip bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ifanin-gozdesi-sonorous-olacak_63027.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!