Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İGDAŞ: İndirim Hayal

ANKA - İSTANBUL - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Süreyya Polat, doğalgazda indirim yapabilmek için şirket bilanço ve

Radikal



NKA - İSTANBUL - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Süreyya Polat, doğalgazda indirim yapabilmek için şirket bilanço ve bütçelerini incelediklerini belirterek, "İlk bakışta yapamayız gibi görünüyor. İşi ticari boyutta ele alındığı zaman indirim yapamayız" dedi.

İGDAŞ Genel Müdürü Polat, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in "Ankara, Bursa ve Eskişehir'den sonra İstanbul'da da doğalgazda indirim beklediği" yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Polat, yaptığı açıklamada, indirim ile ilgili görüşmelerinin sürdüğünü hatırlatırken, şirket bilançolarını, bütçelerini incelediklerini aktardı. İncelemeler sonucunda İGDAŞ'ın kâr edemediğinin ortaya çıktığını anlatan Polat, İstanbulluların ise indirim beklediğini, bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

En ucuz yakıt doğalgaz

Polat, "Böyle bir beklenti var, indirim için çalışıyoruz. Eşkişehir, Bursa ve Ankara'nın şartları ile İstanbul'un şartlarının aynı değil. Eskişehir'de bir dairenin kirası 100 milyon, İstanbul'da ise 500 milyon lira. İstanbul'da 2 milyon 170 bini aşkın doğalgaz abonesi var. Bu sayı kampanyalarla her geçen gün artıyor. Doğalgaz diğer yakıtlara görecuz. Doğalgazın fiyatı pahalı değil. Geçen yılki fiyatlarla bu yılki aynı. 100 metrekare bir daire en ucuz doğalgazla ısınıyor" açıklamasını yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/igdas-indirim-hayal_5884.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!