Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İhale Duyuruları

-İNŞAAT MALZEMESİ... AGREGA VE TEMEL MALZEMESİ ALINACAK - Karabük Valiliği Daimi Encümeni Başkanlığı`nca, "açık teklif usulü" ile Karabük-Merkez

Resmi Gazete/24813



İNŞAAT MALZEMESİ...

AGREGA VE TEMEL MALZEMESİ ALINACAK - Karabük Valiliği Daimi Encümeni Başkanlığı`nca, "açık teklif usulü" ile Karabük-Merkez ve 5ilçe köy yolları asfalt yapımı için agrega ve temel malzemesi alımı işi ihale edilecek. Tahmini bedeli 200 milyar lira, geçici teminatı ise 6 milyar lira olarak belirlendi. İhale, 24 Temmuz 2002 tarihinde saat 14.00`de, Karabük il Özel İdare Müdürlüğü`nde yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, Karabük Köy Hizmetleri Müdürlüğü`nden temin edilebilir.

BORU SATIN ALINACAK - Nazilli Belediye Başkanlığı`nca, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından içmesuyu şebeke ishale hattında kullanılmak üzeremuhtelif cins ve miktarda içmesuyu borusu, "kapalı teklif usulü" ilesatın alınacak. Keşif bedeli 569 milyar lira, geçici teminatı ise 17 milyar lira olarak belirlendi. İhale, 25 Temmuz 2002 tarihinde saat 15.00`de Nazilli Belediyesi`nde yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde belediyeden temin edilebilir.

-MUHTELİF MALZEME...

MUTFAK MALZEMESİ ALINACAK - Harran Üniversitesi Rektörlüğü`nce, Osmanbey Kampüsü merkezi kafeterya mutfağına mutfak malzemesi alınmasıişi, "kapalı teklif usulü" ile muhammen bedel üzerinden indirim yapılmak suretiyle satın alınacak. İhale, 23 Temmuz 2002 tarihinde saat 10.00`da Harran Üniversitesi Rektörlüğü`nde yapılacak. Tahmini bedeli 127 milyar lira, geçici teminatı ise 3.8 milyar lira olarak belirlendi. İhalenin teknik şartnamesi mesai saatleri içinde bedeli mukabili saymanlıktan temin edilebilir.

-BİNA İNŞAAT, ONARIM...

İÇMESUYU İNŞAATI YAPTIRILACAK - Adana Vilayeti İl Daimi Encümeni Başkanlığı`nca, "açık teklif eksiltme usulü" ile Adana-Aladağ-Ceritler Köyü ve mahalleleri 150 milyar, Ceyhan-Dokuztekne 140 milyar, Kozan Dağlıca 175 milyar, ve İmamoğlu-Ağzıkaraca`nın içmesuyu inşaatı işleri ise 180 milyar lira keşif bedeli üzerinden ihale edilecek. İhale, 1 Ağustos 2002 tarihinde saat 9.30`da Vilayet binasında bulunan İl Genel Meclisi`nde yapılacak. Şartnamesi mesai saatleri içinde, Adana Valiliği İl Daimi Encümen Bürosundan temin edilebilir. İhalede (C) grubu müteahhitlik karnesi şartı aranacak.

KALDIRIM İNŞAATI YAPTIRILACAK - Erzincan Şeker Fabrikası Müdürlüğü`nce, Merkez Bölge Altınbaşak kantar sahası kaldırım inşaatı işi "kapalı zarf teklif almak" suretiyle ihale edilecek. İhale, 22 Temmuz 2002 tarihinde saat 15.00`de müdürlükte yapılacak. Keşif bedeli 80 milyar lira olan ihalenin teknik şartnamesi mesai saatleri içinde müdürlükten temin edilebilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ihale-duyurulari_943.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!