Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İhlas Dergi Grubu'ndan Yeni Bir Dergi: Güneş Enerjisi

Güneş enerjisi konusunda akla gelebilecek tüm sorulara cevap vermeye hazırlanan Güneş Enerjisi Dergisi, alanında bir ilk. 2 aylık yayın periyodu ile yayın hayatına başlayan dergi, ilk sayısında özellikle kullanılan sistemleri inceliyor.

yapi.com.tr
İhlas Dergi Grubu'ndan Yeni Bir Dergi: Güneş Enerjisi

üneş enerjisi konusunda akla gelebilecek tüm sorulara cevap vermeye hazırlanan Güneş Enerjisi Dergisi, alanında bir ilk. 2 aylık yayın periyodu ile yayın hayatına başlayan dergi, ilk sayısında özellikle kullanılan sistemleri inceliyor.

İlk sayısında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in “Türkiye’nin 2020’ye kadar 130 milyar dolarlık enerji yatırımı yapması bekleniyor. 2015’te kendi kendine yeten bir Türkiye oluşturmayı hedefliyoruz” açıklamasına yer veren dergi, güneş enerji sistemi ile ilgili yeni ürünler, yapılan yeni yatırımlar, dünyadan örnekler ve proje örneklerine de detaylı bir şekilde yer veriyor.

Güneş enerjisi sistemleri hakkında tüm sorulara cevap vererek toplam bilinci yükseltmeyi hedefleyen yayın, bu konuda yatırım yapmak isteyenlerin de başvuru kaynağı olacak.

Türkiye, güneş enerjisinde patlama yapacak
Bilindiği gibi sanayi maliyetlerini yükselten pahalı enerji sistemleri yerine, pek çok dünya ülkesi güneş enerjisi sistemlerini tercih ediyor. Çevresel anlamda en temiz ve yenilenebilir enerji kaynağı olarak bilinen güneş enerjisi sistemi, ekonomikliği ile dikkat çekiyor. Kendini belli bir süre sonra amorti edebilen sistem, özellikle son teknolojilerin gelişmesi ile sadece ev ısıtmasında değil, yatlardan tarıma, elektrik üretiminden sanayiye kadar sayısız uygulama örneklerinde de kullanılmaya başlanmış durumda.

Türkiye, güneş enerjisi bakımından avantajlı bir konumda bulunmakta ve Enerji Yasa Tasarısı’nın çıkması ile birlikte sektörde, büyük bir sıçrama bekleniyor. Yerel yönetimlerin ve kamu kuruluşlarının da konuya ilgi duyması ile birlikte ülkemizde bu alanda bir çok projeye start verildi.

Güneş Enerjisi’08 Fuarı’nın da ana basın sponsoru
Güneş Enerjisi Teknolojileri Dergisi, İhlas Fuarcılık tarafından yine bir ilk olarak 06 – 09 Mart 2008 tarihleri arasında düzenlenecek Güneş Enerjisi’08 Fuarı’nın da ana basın sponsoru durumunda. Sponsorluğunu Fore ve Sharp’ın yaptığı fuar, Enerji Bakanlığı olmak üzere, TEMA Vakfı, Temiz Enerji Vakfı, Günder, Temiz Dünya, Güneş Enerjisi Enstitüsü tarafından da destekleniyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/ihlas-dergi-grubundan-yeni-bir-dergi-gunes-enerjisi_58481.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!