Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İkebana Evleri'nin Bahçeli Daireleri Satışta

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de yapımına devam ettiği İkebana Evleri'nin bahçeli daireleri haziranın ikinci yarısından itibaren satışa çıkıyor. İkebana Evleri'nde sadece bahçe katı dairelerin sakinleri tarafından kullanılacak olan bahçeler, özel olarak düzenleniyor.

Milliyet Gazetesi



üneri İnşaat'ın Bahçelievler'de yapımına devam ettiği İkebana Evleri'nin bahçeli daireleri haziranın ikinci yarısından itibaren satışa çıkıyor. İkebana Evleri'nde sadece bahçe katı dairelerin sakinleri tarafından kullanılacak olan bahçeler, özel olarak düzenleniyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan bahçe katı dairelerin fiyatları 237 bin YTL ile 369 bin YTL arasında değişiyor. Daireler yüzde 20 peşin ödemek şartıyla 120 aya kadar taksitlendiriliyor.

Ayrıca daire fiyatının yüzde 30'unu peşin ödeyip 24 ay vadede ödeme yapanlar ile ödeme planını 36 aya yayıp daire fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyenlere vade farkı uygulanmıyor. Teslim tarihi 5 ay öne alınan dairelerin Haziran 2008'de teslim edilmesi planlanıyor.

Beş kat ve sekiz bloktan oluşan İkebana Evleri'nde toplam 288 konut yer alıyor. Yeraltındaki 2 katlı otoparkı sayesinde, araç trafiğinden arındırılan sitede, yarı olimpik havuz, saunalar, masaj odaları, fitness salonu, oyun merkezi, çocuk oyun odası ve kafeler yer alıyor. Site çevresinde koşu ve paten parkuru da bulunacak. On iki dükkân ve bir hipermarketin bulunduğu sitede 24 saat teknik bakım hizmeti veren bir de otomasyon merkezi var.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ikebana-evlerinin-bahceli-daireleri-satista_54738.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!