Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İki Haftada 140 Daire Satıldı

Bahçeşehir'de yaptığı Şehr-i Bahçe projesiyle adını duyuran KC Group'un Pendik'te inşa ettiği ve semtin konut, ticaret merkezi, AVM ve 5 yıldızlı otelden oluşacak en kapsamlı projesi olan Binbir Evler, 104 bin YTL'den başlayan fiyatlarıyla yatırımcıları cezbetti. Havaalanının hemen yanındaki projede 140 daire durgunluğa rağmen iki haftada satıldı.

Vatan Gazetesi
İki Haftada 140 Daire Satıldı

Bahçeşehir’de yaptığı Şehr-i Bahçe projesiyle adını duyuran KC Group’un Pendik’te inşa ettiği ve semtin konut, ticaret merkezi, AVM ve 5 yıldızlı otelden oluşacak en kapsamlı projesi olan Binbir Evler, 104 bin YTL’den başlayan fiyatlarıyla yatırımcıları cezbetti. Havaalanının hemen yanındaki projede 140 daire durgunluğa rağmen iki haftada satıldı.

Konut satışlarının durgun geçtiği bu günlerde özellikle değerlenme potansiyeli yüksek bölgelerde düşük fiyattan satışa sunulan projeler, yatırımcıları cezbederek hızlı bir satış grafiği çiziyor. Bahçeşehir’in merkezinde inşa ettiği Şehr-i Bahçe projesi ile bilinen KC Group’un Pendik’te başladığı Binbir Evler ise, bunun en son örneği oldu.

350 milyon dolara malolan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hemen yanındaki 190 bin metrekarelik arsada konumlanmasının yanı sıra, içerdiği 2 bin konut, ticaret merkezi, 5 yıldızlı bir otel ve 80 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi ile semtin en kapsamlı gayrimenkul projesi olarak dikkatleri çekti. 24 Haziran’da satışa çıkarılan projenin satışa çıkarılan 250 konutluk ilk bölümünün yüzde 55’i ise kısa bir sürede alıcı buldu.

İlk evler 24 ayda teslim

Beklentilerin çok üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyleyen KC Group Genel Müdürü Tuncay Tuntaş, "1+1’den 4+1’e büyüklüğü brüt 95 ile 149 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 104 ile 186 bin YTL arasında değişiyor. Proje ilk satışa çıktığında fiyatlar 88 bin YTL’ydi. Özellikle havaalanı çalışanlarının projeye ilgisi yoğundu" dedi. Projeyi daire tipi, mimari, kullanılan renkler ve ödemede farklı seçenekler sunduğu için 'Binbir Evler' olarak adlandırdıklarını ifade eden KC Group Genel Müdür Yardımcısı Baran Kurutepe ise projenin ilk etabının 24 ayda, tamamının ise 3 yılda tamamlanacağını kaydetti.

Dairelerin bahçeli, dubleks villalar, yüksek katlı apartman bloklar şeklinde çeşitlendiğini vurgulayan Kurutepe, "Projede 6 aydan 96 aya kadar ödeme alternatifleri bulunuyor. Peşinatlar da 10 bin YTL’den başlıyor. Yüzde 90’ı yeşil alan olan projede kapalı ve açık yüzme havuzları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, fitness merkezi, kafe, kreş ve ilkokul var" diye konuştu. Bahçeşehir’de Şehr-i Bahçe ile Ankara’da Göksupark ve Metrokent projelerini teslim ettiklerini aktaran Tuncay Tuntaş da Sarıgazi’de Sarıköy, Taşdelen’de ise Güven Konutları projelerinin satışlarının sürdüğünü, yıl sonuna doğru turizmle ilgili bir proje planladıklarını ifade etti.

Pendik 3 yılda % 100 değer kazanacak

Yeşil alan, eğitim ve spor tesislerinin yanı sıra 2009’da faaliyete girecek olan 540 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tamamlandığında Pendik’in Anadolu yakasının en büyük sağlık merkezine sahip olacağını kaydeden KC Group Genel Müdürü Tuncay Tuntaş, semtin 3 yıl içinde en az yüzde 100 değer kazanacağının öngörüldüğünü söyleyerek şöyle devam etti: "Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanında İstanbul’un 3. marinası olma özelliğine sahip olacak yat limanı ve 600 yataklı otel ve 3000 kişilik kongre merkezinden oluşacak uluslararası fuar merkezi de bu yıl sonunda hizmete girecek. Alternatif ulaşım akslarına sahip Pendik’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na kadar uzanacak metro planlaması yapıldı. Pendik’in bir diğer avantajı ise F1 yarışlarının yapıldığı İstanbul Park’a yakınlığı."

http://www.yapi.com.tr/haberler/iki-haftada-140-daire-satildi_62535.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!