Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İklimsa Profesyonel Kadrosu İle 2008 Yazına Hazır

Sabancı güvencesi ve 23 yıllık deneyimi ile Türkiye'nin İklimlendirme Merkezi olarak hizmet veren İklimsa, 2008 yaz aylarına yönelik olarak yetkili servislerde görevli satış sonrası personelini teknik eğitime aldı.

yapi.com.tr
İklimsa Profesyonel Kadrosu İle 2008 Yazına Hazır

Sabancı güvencesi ve 23 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin İklimlendirme Merkezi olarak hizmet veren İklimsa, 2008 yaz aylarına yönelik olarak yetkili servislerde görevli satış sonrası personelini teknik eğitime aldı. 14 Nisan 2008’de başlanan ve "Klima Eğitim Haftası" adı verilen eğitimler çerçevesinde şu ana kadar 155 kişiye eğitim verildi. 15 Hazirana kadar sürecek olan Klima Eğitim Haftaları’nın yaz ayları öncesindeki ilk etabında 64 ilden 220 İklimsa yetkili servis personeline eğitim verilecek.

İklimsa yetkili servislerinde görevli satış sonrası personeline verilen eğitim döneminde 25 kişiden oluşan her eğitim grubuna, 5 gün süre ile detaylı bilgi aktarımı sağlanıyor. İklimsa Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü tarafından verilen eğitimler ile; iklimlendirme-soğutmanın temel prensiplerine hâkim, elektriğin üretim aşaması da dahil, işletim, kullanım ve temel prensiplerini kavramış yetkili servis teknik personeli yetiştirilmesi hedefleniyor.

Klima ile ilgili yapılan tüm ölçüm yöntemlerini ve en son geliştirilmiş ölçüm cihazlarını tanıyan, klima arızaları üzerine uzmanlaşmış güçlü bir yetkili servis ağı oluşturmak da bu eğitimin amaçları arasında yer alıyor. Klima Eğitim Haftası’nın içeriğini ise Temel Elektrik, Temel Soğutma, Ölçüm Teknikleri, İleri Arızacılık, Ürün Eğitimi ve Atölye Uygulamaları oluşturuyor.

İklimsa’nın 2008 yaz aylarında karşı karşıya kalınabilecek yoğun talebe daha hızlı bir şekilde yanıt verebilmek üzere organize ettiği eğitimlere; 232 İklimsa yetkili servisinden ekip liderliği yapan, sektörde en az 3 yıl deneyimli, meslek lisesi, meslek yüksekokulu mezunu teknik personel katılıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/iklimsa-profesyonel-kadrosu-ile-2008-yazina-hazir_61736.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!