Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İklimsa Yeni Mağazaları ile Büyümeye Devam Ediyor!

Türkiye’nin İklimlendirme Merkezi İklimsa, yurt çapında yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa’da açılan yeni mağazalarıyla, İklimsa’nın 200 olan mağaza sayısı 204’e ulaştı.

yapi.com.tr
İklimsa Yeni Mağazaları ile Büyümeye Devam Ediyor!

ürkiye’nin İklimlendirme Merkezi İklimsa, yurt çapında yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Manisa’da açılan yeni mağazalarıyla, İklimsa’nın 200 olan mağaza sayısı 204’e ulaştı.

İklimlendirme sektörüne adını veren İklimsa, hızla büyüyen satış ve satış sonrası hizmetler organizasyonuna paralel olarak ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Ankara Balgat’ta “İklimsa Cevizlidere”, Manisa Kırmızı Köprü’de “İklimsa Karaköy”, İstanbul Kartal’da “İklimsa Kartal” ve İzmir Bozkaya’da da “İKlimsa Bozkaya” mağazalarını hizmete sokan İklimsa, böylece 200 olan mağaza sayısını 204’e çıkardı.

Türkiye genelinde 4 yeni İklimsa Merkezi’ni tüketiciler ile buluşturan İklimsa’da, 6 dünya markası, 104 model klima ve kombi uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla üstelik Sabancı güvencesi ile sunuluyor.

Enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu Sigma, klima sektörünün standartlarını belirleyen kalitesi ile Mitsubishi, sahip olduğu plasmacluster teknolojisi dünyada ilk ve tek olan Sharp, hem ekonomik hem de kaliteli modeller sunan Midea ve her keseye uygun modelleri ile Samui klimaları bünyesinde bulunduran İklimsa Merkezleri, kombi sektöründe ise İtalya’nın lider kombi markası Beretta’yı tüketicilerle buluşturuyor.

Dünyanın lider klima ve kombi markalarını 23 yıllık deneyim ve uzmanlık ile hoş ve modern mağazalarında sunan İklimsa mağazalarında peşin fiyatına vade farksız 12 taksit kampanyası devam ediyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/iklimsa-yeni-magazalari-ile-buyumeye-devam-ediyor_59119.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!