Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İlbank'tan Lojman Satışı

İller Bankasının, kentsel dönüşüm ve yerel yönetimlere kaynak sağlamak amacıyla satışa çıkardığı Ankara, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır'daki 403 lojmanın ihalesi gerçekleştirildi.

yapı.com.tr/aa
İlbank'tan Lojman Satışı

Bankanın Dışkapı hizmet binasında açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalede, Ankara, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır'daki, fiyatları  34 bin ile 170 bin lira arasında değişen konutlar, yüzde 20 peşin, 60 ay vadeyle satışa çıkarıldı.

Vatandaşların ilgisinin beklenenden fazla olması üzerine, ihalenin düzenlendiği salonun dışında da büyük ekran kurularak konut almak isteyenlerin açık artırmaya katılması sağlandı.  

Eskidji Müzayedecilik AŞ'nin İstanbul Yenibosna'daki merkezi ve Adana Bölge Ortaklığı'nda da eş zamanlı gerçekleştirilen ihaleye, katılımcılar ayrıca "www.eskidji.com" internet adresi üzerinden de teklif verdi.

Başkentte Hülya, Şimşek ve Bülten sokaklar ile Emek ve Maltepe gibi gözde semtlerin yanı sıra Etlik ve Yenimahalle'deki konutlar da satışa sunuldu.

Bülten Sokağı ve Emek'teki lojmanların komple bina olarak satıldığı açık artırmada ayrıca Gaziantep Şahinbey, Diyarbakır Yenişehir ve Adana Seyhan'da, 77 ile 130 metrekare arasında değişen lojmanlar da alıcı buldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ilbanktan-lojman-satisi_110025.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!