Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İMOB Fuarı'na Genç Damgası

ITF İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile 6. kez düzenlenen İMOB İstanbul Mobilya Fuarı, 2-6 Şubat 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde yapıldı. MOSDER’in tasarım yarışması ana sponsoru olan GENÇ Ahşap Koruma Sistemleri, fuarda UV, su bazlı, PU (poliüretan), NC (selülözik), akrilik

yapi.com.tr
İMOB Fuarı'na Genç Damgası

ITF İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile 6. kez düzenlenen İMOB İstanbul Mobilya Fuarı, 2-6 Şubat 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde yapıldı. MOSDER’in tasarım yarışması ana sponsoru olan GENÇ Ahşap Koruma Sistemleri, fuarda UV, su bazlı, PU (poliüretan), NC (selülözik), akrilik mobilya boya ve vernik teknolojilerini tanıttı.

Ana fuayede MOSDER’in standının yanında yer alan GENÇ Ahşap Koruma Sistemleri, zaman ve işçilikten tasarruf eden UV teknolojisini yaygınlaştırmak için fabrikasında, Türkiye’deki ilk mobilya boya, vernik, UV eğitim ve uygulama merkezini kurdu. UV teknolojisini tanıtmak ve gelecek için önemini vurgulamak amacıyla bugüne kadar 600’den fazla mobilya üreticisine eğitim veren GENÇ, sektöre destek vermeyi sürdürüyor.
İnsan ve çevre sağlığına duyarlı, kokusuz  ve nefes alma özellikleriyle 'su bazlı mobilya boya ve vernik' ürünleriyle doğanın tüm renklerini üretebilen renklendirme sistemi Tinting Teknolojisi de yine GENÇ Ahşap Koruma Sistemleri’nin  ülkemize kazandırdığı yenilikler arasında yer alıyor.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/imob-fuarina-genc-damgasi_76480.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!