Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnce Detayların ‘Rapsodi’si

Mimari detayları, inşaat kalitesi ve ince işçiliği projeyi cazip kılan unsurlardan. Projenin her etabında gölet ve açık yüzme havuzu bulunması da Rapsodi’yi çekici kılan diğer yanlardan. Fiyat aralıklarının 240 bin ila 1 milyon 205 bin TL arasında değiştiği projede toplam 25 blok bulunuyor. 90 bin metrekare arazi üzerine yayılan Rapsodi’de bina

Milliyet Gazetesi
İnce Detayların ‘Rapsodi’si

Mimari detayları, inşaat kalitesi ve ince işçiliği projeyi cazip kılan unsurlardan. Projenin her etabında  gölet ve açık yüzme havuzu bulunması da Rapsodi’yi çekici kılan diğer yanlardan. Fiyat aralıklarının 240 bin ila 1 milyon 205 bin TL arasında değiştiği projede toplam 25 blok bulunuyor. 90 bin metrekare arazi üzerine yayılan Rapsodi’de bina oturum alanı olarak 23 bin metrekarelik yer ayrıldı. Geri kalan bölüm  sosyal alan. Projede alanları 112 - 136 metrekare arasında değişen 1+1’ler, 161 - 156 metrekare 2+1’ler,  202 - 192 metrekare 3+1’lerin yanısıra 256-270 metrekare arasında değişen 4+1’ler ve  290-320 metrekare 5+1’ler de yer alıyor. 

Projenin iki etabı Melodi ve Armoni’de yaşam başlamış durumda. Üçüncü etap Piyano’nun  bir kısmı teslim edildi. Geriye kalan bölüm bu ay sonu teslim edilecek. Bu arada üçüncü etapta ise satış süreci devam ediyor. Rapsodi’de iki  ayrı seçenek var. Ya yüzde 50’lik kısım peşinat olarak veriliyor ve geriye kalan kısım 24 ay eşit taksite bölünüyor. Ya da yüzde 30 peşinat verilip kalan miktar dokuz ay sonra vade farksız tek senet olarak ödeniyor.

Neden cazip?

-  Mimarisi ve konseptiyle son derece orijinal bir proje
-  Arsa büyüklüğüne göre yoğunluğu düşük
-  Cazip kampanya koşulları bulunuyor
-  Sosyal tesisleri, inşaat kalitesi ve ince işçiliği ile nadir projelerden.
-  TEM’e çok yakın.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ince-detaylarin-rapsodisi_74866.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!